private birthday event at Tollbua

Kalender

Scallops dish at Tollbua, served with Beurre Blanc, carrot curry, and turnips

26-30. mars

Norway Seafood Festival

 Tollbua har pop-up restaurant lørdag-søndag (Clarion Congress, kl.11-16), pluss masse nydelig sjømat på menyen i restauranten!

Tuscany Brunello wine event Tollbua

onsdag 26. mars

Winemakers middag med La Fiorita (utsolgt!)

Onsdag 26. mars får vi besøk av en av de ledende produsentene av Brunello. Billetter inkluderer 5-retters middag og drikkepakke.

Hver lørdag

Lørdagslunsj

 Vi tilbyr 3-retters lunsj og vår Lounge-meny mellom kl.12 og 16 på lørdager.

Domaine Faiveley

onsdag 2. april

Vinsmaking med Domaine Faiveley (få billetter igjen)

Legendariske Burgund-produsenten. Kvelden inkluderer seks fantastiske viner, akkompagnert av deilige snacks for kun 995,- per person.

Gusbourne Winemaker's Dinner at Tollbua Restaurant, with special menu created by Christopher Davidsen. Hosted by Tollbua General Manager, Henrik Dahl Jahnsen. Photo by Wil Lee-Wright

23. april 2025

Gusbourne Winemakers middag

Eksklusiv femretters middag med snacks, søtsaker og vin inkludert. En del av Trondheim Vinfest 2025.

celebrate 17th May at Tollbua, with champagne bottles and Norwegian flags

17. mai 2025

Feire 17. mai med oss!

Vi feirer Nasjonaldagen med en herlig 3-retters meny og deilige rytmer fra husets DJ. Seating mellom kl. 12 og 13, eller kl. 15 og 16.