Musikalsk Helaften (Food Meets Music) at Tollbua, part Trondheim Chamber Music Festival 2024

Kalender

Tollbuas spelt bread dish

onsdag-fredag

3-retters tilbud

Treretters meny med sesongens høydepunkter fra hovedmenyen – for kun 595,-! Tilgjengelig onsdag-fredag, seating kl. 16.-18

Musikalsk Helaften (Food Meets Music) at Tollbua, part Trondheim Chamber Music Festival 2024

22. September

KAMFEST: Musikalsk Helaften på Tollbua *utsolgt*

Vi gleder oss til å samspille med Trondheim Kammermusikkfestivalen om en gourmetmusikalsk helaften du sent kommer til å glemme! Billetten inkluderer aperitif, 3-retters middag og musikk. 

25. september

Smaken av Villmark *få billetter igjen*

Torsdag 25. september inviterer vi til en helt spesiell aften, der vi feirer det beste av norsk vilt og villkjøtt. Kjøkkensjef Kristinn har satt sammen en eksklusiv meny for kvelden. Bestill tidlig for å sikre deg bord.

Winemakers Dinner with Quida do Vallado

2. oktober

Winemakers Middag med Quinta do Vallado *få billetter igjen*

Tollbuas vinarrangementer er tilbake, denne gangen med en unik mulighet til å nyte utsøkte portugisiske viner – inkludert en once-in-a-lifetime-opplevelse: å smake en portvin som har modnet i over hundre år.

wine glasses in Tollbua

9. oktober

Aftenposten vinkurs med P.A. Larsen

Aftenposten har gleden av å invitere til en historisk smaking. Vinekspert Tølløv Foss Heggem fra Rebel vil vise frem P.A. Larsen -porteføljen, som nå består av viner fra Burgund, Bordeaux, Pfalz og Rioja. Tølløv vil fortelle om norsk vinhistorie og ta et dypdykk i P.A. Larsen-historien, med 8 viner å smake.

Julebord season at Tollbua! (Christmas parties in the South Wing)

16. oktober

Lutefisk i Sørfløyen 

Som tradisjonen tilsier starter vi julefeiringen med lutefisk! Bli med i Sørfløyen torsdag 16. oktober når vi inviterer til vår populære lutefiskaften. Kvelden byr på to serveringer med alt tilbehør til 745,- per person.

Winemaker’s Dinner with Burgundy producer Bouchard, at Tollbua restaurant in Trondheim – Thursday 23rd October 2025

23. oktober

Winemakers middag med Bouchard 

En kveld i Burgunds tegn 🍷✨ En eksklusiv Winemaker’s Dinner med Bouchard Père & Fils, en av Burgunds eldste og mest prestisjetunge vinprodusenter. En sjelden opplevelse for vinelskere i Trondheim.

Chef's Kitchen in Tollbua's South Wing, set up for a festive dinner at Christmas time

Fra 22. oktober…

Julebord

Pakketilbud kun 1.850,- per person. Dere får en treretters meny med vinpakke, aperitif, kaffe, vann (m/u kullsyre) og romleie også inkludert. Tilgjengelig fra 22. oktober med forbehold om kapasitet (min 8 personer). Lutefisk eller juletallerken også tilgjengelig.

Hver lørdag

Lørdagslunsj

 Vi tilbyr 3-retters lunsj og vår Lounge-meny mellom kl.12 og 16 på lørdager, kun 595,-
(siste seating kl.14:30)

Beef Tenderloin, part of the party menu in Tollbua's South Wing

Hver tirsdag

Tirsdagsgildet i Sørfløyen 

Hver tirsdag åpner Tollbua for grupper (min 8 personer) – med et svært smakfullt pakketilbud! For kun 1.395,- per person får dere en treretters meny med vinpakke. Aperitif, kaffe, vann (m/u kullsyre) og romleie også inkludert.