
23. april 2025
Gusbourne Winemakers middag *få billetter igjen*
Eksklusiv femretters middag med snacks, søtsaker og vin inkludert. En del av Trondheim Vinfest 2025.

Hver tirsdag
Tirsdagsgildet i Sørfløyen
Hver tirsdag åpner Tollbua for grupper – med et svært smakfullt pakketilbud! For kun 1.395,- per person får dere en treretters meny med vinpakke. Aperitif, kaffe, vann (m/u kullsyre) og romleie også inkludert.

9.-11. april
3-retters førpåsketilbud!
Treretters meny med sesongens høydepunkter fra hovedmenyen – for kun 595,-! Onsdag-fredag, seating kl. 16.-18.

30. april & 1. mai
Chef’s Table 2.0
Vi samler drømmelaget igjen! En unik mulighet til å oppleve det beste av Christopher Davidsens verdenskjente kokkekunst, paret med Henrik Dahl Jahnsens utsøkte vinutvalg.

Hver lørdag
Lørdagslunsj
Vi tilbyr 3-retters lunsj og vår Lounge-meny mellom kl.12 og 16 på lørdager.

6. mai
Tollbuas Sjømatkurs
Tirsdag 6. mai
Oppstart kl 18.00
Varighet: 3 timer
Pris: 1.795 kr per person

17. mai 2025
Feire 17. mai med oss!
Vi feirer Nasjonaldagen med en herlig 3-retters meny og deilige rytmer fra husets DJ. Seating mellom kl. 12 og 13, eller kl. 15 og 16.
895,- p.p. inkl. Champagne ved ankomst!

27. mai
Tollbua pastakurs
Tirsdag 27. mai
Oppstart kl 18.00
Varighet: 3 timer
Pris: 1.795 kr per person

24. juni / 30.-31. juli / 1 august
Sommer og Skalldyr på Tollbua
Bli med oss i sommer for en feiring av norsk sjømat i de vakre omgivelsene på Tollbua! Seating fra kl. 17:00 til 20:00 og vi holder det gående langt ut i de små timer!