Musikalsk Helaften (Food Meets Music) at Tollbua, part Trondheim Chamber Music Festival 2024

Kalender

19.-21. desember

Kulinarisk Getaway

En kulinarisk weekend for 2 personer, med 2 overnatting på Clarion Hotel Trondheim, en 3-retters middag på Tollbua en dag, og 3-retters i restaurant NÒR den andre – til kun NOK 3220 per person!

Christopher Davidsen at home

19.-21. desember

Christophers Julematkasse *utsolgt*

Nå har du muligheten til å kjøpe en matkasse fra Tollbua: en klassisk julemiddag komponert og tilberedt av Christopher Davidsen. Råvarer i verdensklasse, enkle oppskrifter fra kjøkkensjefen og vinanbefalinger fra den prisbelønte sommelieren Henrik Dahl Jahnsen. Bare hyggelig!

Tollbua Christmas

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

Jul på Tollbua

Det skjer mye spennende på Tollbua denne julen! Fra smakfulle menyer til festlige kvelder – reserver plass allerede nå og opplev den unike stemningen i Trondheims historiske tollbod.

Chef's Kitchen in Tollbua's South Wing, set up for a festive dinner at Christmas time

Fra 22. oktober…

Julebord

Pakketilbud kun 1.850,- per person. Dere får en treretters meny med vinpakke, aperitif, kaffe, vann (m/u kullsyre) og romleie også inkludert. Tilgjengelig fra 22. oktober med forbehold om kapasitet (min 8 personer). Lutefisk eller juletallerken også tilgjengelig.

Crème Caramel, part of Tollbua's Christmas lunch menu 2025

lørdag 20. desember

Julelunsj

En spesiell juleutgave av vår lørdagslunsj. Tre smakfulle retter som skifter hver uke, basert på sesongens beste råvarer. Bli med den siste lørdag før jul, mellom kl. 12 og 16 for et festlig førjulsmåltid. Kun 595,- (siste seating kl.14:30).

Sørfløyen nyttårsbordet - Tollbua

Fra 7. januar 2026

Nyttårsbord i Sørfløyen 

Sent ute med å bestille julebord? Hvorfor ikke benytte deg av vårt spektakulære nyttårsbord-tilbud! For kun 1.495,- per person får dere en treretters meny med vinpakke. Aperitif, kaffe, vann (m/u kullsyre) og romleie også inkludert (min 8 personer). Et svært smakfullt pakketilbud! Tilgjengelig tirsdag til fredag,
fra 7. januar 2026.

4. februar 2026

Winemaker’s Dinner med Weingut Heiligenblut

Bli med på en eksklusiv kveld med den anerkjente riesling-produsenten Weingut Heiligenblut. Mer informasjon kommer – meld din interesse i dag for å være først i køen til å sikre plass!

4. mars 2026

Winemaker’s Dinner med Champagne-huset Bruno Paillard 

Opplev en eksklusiv kveld med elegante champagner fra det anerkjente huset Bruno Paillard. Mer informasjon kommer – meld din interesse i dag for å være først i køen til å sikre plass!

grapes

16. april 2026

Winemaker’s Dinner med Cune 

Bli med på en spansk aften med den anerkjente produsenten Cune. Kvelden byr på en femretters meny med vinpakke, samt aperitiff og snacks inkludert i prisen. Vertskap for kvelden er David Piera fra Cune.

onsdag-fredag

3-retters tilbud

Treretters meny med sesongens høydepunkter fra hovedmenyen – for kun 595,-! Tilgjengelig onsdag-fredag, seating kl. 16.-18

Tollbua trout

fra 10. januar 2026

lørdagslunsj

Bli med oss fra kl. 12 hver lørdag, for en herlig 3-retters lunsj til kun 595,- per person. Ny meny hver lørdag! Livlig musikk og masse godt drikke, inkludert en skreddersydd Champagne-pairing.