private birthday event at Tollbua

Kalender

Gusbourne Winemaker's Dinner at Tollbua Restaurant, with special menu created by Christopher Davidsen. Hosted by Tollbua General Manager, Henrik Dahl Jahnsen. Photo by Wil Lee-Wright

23. april 2025

Gusbourne Winemakers middag *få billetter igjen*

Eksklusiv femretters middag med snacks, søtsaker og vin inkludert. En del av Trondheim Vinfest 2025.

private dining opportunities at Tollbua in the South Wing

Hver tirsdag

Tirsdagsgildet i Sørfløyen 

Hver tirsdag åpner Tollbua for grupper – med et svært smakfullt pakketilbud! For kun 1.395,- per person får dere en treretters meny med vinpakke. Aperitif, kaffe, vann (m/u kullsyre) og romleie også inkludert.

reindeer meat at Tollbua

9.-11. april

3-retters førpåsketilbud!

Treretters meny med sesongens høydepunkter fra hovedmenyen – for kun 595,-! Onsdag-fredag, seating kl. 16.-18.

30. april & 1. mai

Chef’s Table 2.0

Vi samler drømmelaget igjen! En unik mulighet til å oppleve det beste av Christopher Davidsens verdenskjente kokkekunst, paret med Henrik Dahl Jahnsens utsøkte vinutvalg.

Saturday Lunch Tollbua

Hver lørdag

Lørdagslunsj

 Vi tilbyr 3-retters lunsj og vår Lounge-meny mellom kl.12 og 16 på lørdager.

6. mai

Tollbuas Sjømatkurs

Tirsdag 6. mai
Oppstart kl 18.00
Varighet: 3 timer
Pris: 1.795 kr per person

celebrate 17th May at Tollbua, with champagne bottles and Norwegian flags

17. mai 2025

Feire 17. mai med oss!

Vi feirer Nasjonaldagen med en herlig 3-retters meny og deilige rytmer fra husets DJ. Seating mellom kl. 12 og 13, eller kl. 15 og 16.
895,- p.p. inkl. Champagne ved ankomst!

27. mai

Tollbua pastakurs

Tirsdag 27. mai 
Oppstart kl 18.00
Varighet: 3 timer
Pris: 1.795 kr per person

24. juni / 30.-31. juli / 1 august

Sommer og Skalldyr på Tollbua

Bli med oss i sommer for en feiring av norsk sjømat i de vakre omgivelsene på Tollbua! Seating fra kl. 17:00 til 20:00 og vi holder det gående langt ut i de små timer!