
26-30. mars
Norway Seafood Festival
Tollbua har pop-up restaurant lørdag-søndag (Clarion Congress, kl.11-16), pluss masse nydelig sjømat på menyen i restauranten!

onsdag 26. mars
Winemakers middag med La Fiorita (utsolgt!)
Onsdag 26. mars får vi besøk av en av de ledende produsentene av Brunello. Billetter inkluderer 5-retters middag og drikkepakke.

Hver lørdag
Lørdagslunsj
Vi tilbyr 3-retters lunsj og vår Lounge-meny mellom kl.12 og 16 på lørdager.

onsdag 2. april
Vinsmaking med Domaine Faiveley (få billetter igjen)
Legendariske Burgund-produsenten. Kvelden inkluderer seks fantastiske viner, akkompagnert av deilige snacks for kun 995,- per person.

23. april 2025
Gusbourne Winemakers middag
Eksklusiv femretters middag med snacks, søtsaker og vin inkludert. En del av Trondheim Vinfest 2025.

17. mai 2025
Feire 17. mai med oss!
Vi feirer Nasjonaldagen med en herlig 3-retters meny og deilige rytmer fra husets DJ. Seating mellom kl. 12 og 13, eller kl. 15 og 16.