
19.-21. desember
Kulinarisk Getaway
En kulinarisk weekend for 2 personer, med 2 overnatting på Clarion Hotel Trondheim, en 3-retters middag på Tollbua en dag, og 3-retters i restaurant NÒR den andre – til kun NOK 3220 per person!

19.-21. desember
Christophers Julematkasse *utsolgt*
Nå har du muligheten til å kjøpe en matkasse fra Tollbua: en klassisk julemiddag komponert og tilberedt av Christopher Davidsen. Råvarer i verdensklasse, enkle oppskrifter fra kjøkkensjefen og vinanbefalinger fra den prisbelønte sommelieren Henrik Dahl Jahnsen. Bare hyggelig!

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Jul på Tollbua
Det skjer mye spennende på Tollbua denne julen! Fra smakfulle menyer til festlige kvelder – reserver plass allerede nå og opplev den unike stemningen i Trondheims historiske tollbod.

Fra 22. oktober…
Julebord
Pakketilbud kun 1.850,- per person. Dere får en treretters meny med vinpakke, aperitif, kaffe, vann (m/u kullsyre) og romleie også inkludert. Tilgjengelig fra 22. oktober med forbehold om kapasitet (min 8 personer). Lutefisk eller juletallerken også tilgjengelig.

lørdag 20. desember
Julelunsj
En spesiell juleutgave av vår lørdagslunsj. Tre smakfulle retter som skifter hver uke, basert på sesongens beste råvarer. Bli med den siste lørdag før jul, mellom kl. 12 og 16 for et festlig førjulsmåltid. Kun 595,- (siste seating kl.14:30).

Fra 7. januar 2026
Nyttårsbord i Sørfløyen
Sent ute med å bestille julebord? Hvorfor ikke benytte deg av vårt spektakulære nyttårsbord-tilbud! For kun 1.495,- per person får dere en treretters meny med vinpakke. Aperitif, kaffe, vann (m/u kullsyre) og romleie også inkludert (min 8 personer). Et svært smakfullt pakketilbud! Tilgjengelig tirsdag til fredag,
fra 7. januar 2026.

4. februar 2026
Winemaker’s Dinner med Weingut Heiligenblut
Bli med på en eksklusiv kveld med den anerkjente riesling-produsenten Weingut Heiligenblut. Mer informasjon kommer – meld din interesse i dag for å være først i køen til å sikre plass!

4. mars 2026
Winemaker’s Dinner med Champagne-huset Bruno Paillard
Opplev en eksklusiv kveld med elegante champagner fra det anerkjente huset Bruno Paillard. Mer informasjon kommer – meld din interesse i dag for å være først i køen til å sikre plass!

16. april 2026
Winemaker’s Dinner med Cune
Bli med på en spansk aften med den anerkjente produsenten Cune. Kvelden byr på en femretters meny med vinpakke, samt aperitiff og snacks inkludert i prisen. Vertskap for kvelden er David Piera fra Cune.

onsdag-fredag
3-retters tilbud
Treretters meny med sesongens høydepunkter fra hovedmenyen – for kun 595,-! Tilgjengelig onsdag-fredag, seating kl. 16.-18

fra 10. januar 2026
lørdagslunsj
Bli med oss fra kl. 12 hver lørdag, for en herlig 3-retters lunsj til kun 595,- per person. Ny meny hver lørdag! Livlig musikk og masse godt drikke, inkludert en skreddersydd Champagne-pairing.