Mat&Drikke

Middag servert fra kl.16, onsdag til lørdag:

Matmenyen vår er alltid basert på de beste, norske råvarene, i skjønn forening med smaker fra hele verden. I tillegg til fire- og seksretter, tilbyr vi også en snackmeny, som passer perfekt om du har lyst på noen gode smakebiter. Endringer i meny skjer fortløpende etter sesong og tilgang. Si ifra ved booking om eventuelle allergier/restriksjoner.

Vi har også sesongbaserte ekstraretter:


Lørdagsbrunsj

Vi er også åpne for lørdagsbrunsj, fra kl. 11.00 (siste seating kl. 14.00). Bordbestilling anbefales!

*NB/ det er kun brunsj buffet tilgjengelig mellom kl.11 og 16 på lørdag.

Saturday Brunch at Tollbua

Bli med oss fra kl. 11 hver lørdag, for et utvalg av deilige kalde, varme og søte retter. Flott musikk og en fantastisk drikkeliste som standard.

545,- per person, inkluderer aperitif.


Vinkart

Vi har en av byens beste vinkjellere og kan love deg fantastiske kombinasjoner mellom mat og vin. 

wine glasses at Tollbua restuarant

Barmeny

I tillegg til våre 4- og 6-retters kveldsmenyer, tilbyr vi også en velsmakende barmeny; perfekt for noen små biter til drinken.

Barmenyen kan nytes sittende i baren eller i loungen vår. Det inkluderer retter som er perfekt til å deles.


Drikker

Tollbuas bar og vinskap byr på et vell av muligheter. Velg fra de moderne klassikerne på cocktailmenyen, øl og selters på fat, og utvalget av alkoholfrie drikker for å starte måltidet.

Tollbua bar and restaurant seating

Restauranten har en imponerende vinkjeller, og vi er ikke sjenerte for å gi råd om spesielle vintages og spennende drinkpairing.

– Hos Tollbua kan du glede deg til et godt måltid laget av kokker som brenner for faget, servert med smil og engasjement for gode opplevelser, med perfekt tilpasset drikke i glasset, forteller Henrik Dahl Jahnsen.


4-retters meny

695,-

Kalvetartar «NRF» 
Grønn pepper, rugpops, Høvding Sverre XO

(allergener: egg, melk, rug)

Tors Brød 
Shiitake sopp fra Verdal, ramsløk, spekeskinke

(allergener: hvete, spelt, havre, melk, gluten)

And
Bergamot, plomme, sansho

(allergener: melk, sulfitt)

Fløterand 
Norske jordbær, rababara, hylleblomst

(allergener: melk, havre)

Tilhørende drikkepakke

695,-

Oppgradert drikkepakke

995,-


6-retters meny

895,-

Kalvetartar «NRF» 
Grønn pepper, rugpops, Høvding Sverre XO

(allergener: egg, melk, rug)

Lettgrillet Laks 
Agurk, ponzu, kimchi sesam

(allergener: fisk, egg, soya, sesam, gluten)

Tors Brød 
Shiitake sopp fra Verdal, ramsløk, spekeskinke

(allergener: hvete, spelt, havre, melk, gluten)

Kveite 
Bergamot, nepe, jalepeño

(allergener: melk, rug, fisk)

And
Bergamot, plomme, sansho

(allergener: melk, sulfitt)

Fløterand 
Norske jordbær, rababara, hylleblomst

(allergener: melk, havre)

Tilhørende drikkepakke

895,-

Oppgradert drikkepakke

1395,-


Ekstraretter

Et sesongbasert utvalg av ekstraretter som kan legges til fire- eller seks-retters menyer. Servitøren din kan også anbefale flere drinker.

«Frosta Chips»
Løyrom, gressløk, rømme

(allergener: fisk, melk)

245,-

Kamskjell 
Beurre Blanc, gulrotcurry, hvit asparges

(allergener: bløtdyr, melk, soya, sulfitt)

250,-


Bar meny

Vi har en av byens beste vinkjellere – se digital vinkart her.

Et utvalg småretter, som kan nytes (og deles) i baren eller loungen.

«Kalix» løyrom 
Dill-Pickle Frosta chips og pisket rømme

(allergener: fisk, melk)

245,-

Tors Brød
Smør, ristet gjær og sitron

(allergener: hvete, spelt, havre, melk)

70,-

Lettgrillet Fjellrøye
Gresskar, gule krydder, jalapeño 

(allergener: fisk, sesam, soya, spor av hvete)

145,-

Kalvetartar «NRF»
Grønn pepper, rugpops, Høvding Sverre XO

(allergener: egg, melk, rug)

155,-

Spekemat
Fennikelsalami fra Ask og Coppa fra Idsøe/Ask

(allergener: egg, senna, sulfitt)

135,-

Oster
Utvalg av norsk ost

(allergens: melk)

135,-

Frosta Chips

45,-

Oliven

55,-


Drikkemeny

Øl på fat

Austmann Pils

0,4l, 4.7% abv

105,-

Hoppy Blonde 

0,4l, 4.5% abv

129,-

Tre Gamle Damer

0,4l, 5.5% abv

129,-

Austmann Blanc

0,4l, 4.7% abv

129,-

Cocktailer

A La Louisiane

Mitchers Rye Whiskey, dry Vermouth, D.O.M. Bénédictine

189,-

Norsk Negroni

Linie Aquavit, Campari, sweet Vermouth

189,-

Hardanger Sidecar

Belvedere Vodka, Hennessey VSOP, plommesirup

189,-

Taste of Europe 

Tanqueray Dry, St. Germain, eple cordial, sitron

189,-

Hibiscus Harmony

Linie Aquavit, ferskenlikør, hibiskuste

189,-

Grasshopper

Crème De Menthe, White Cacao, fløte

185,-

White Chocolate Espresso Martini

Crème de Cacao, Belvedere Vodka, fersk espresso

189,-

Pimm’s Cup

Pimm’s No.1, ginger ale, sitron

175,-

Free-Bee (alkoholfritt)

Honing, sitron, eple- & pæresider

85,-

Mineralvann / Alkoholfritt

Coca-Cola / Cola Zera / Fanta / Sprite

33cl

55,-

Ringi Aroma

Gårsdpresset eple

55,-

Eira

70cl. Rent vann tappet direkte fra kilden, med eller uten kullsyre

75,-


Tollbua’s filtrerte vann, med eller uten kullsyra, belastes med 25,- per person.

Endringer i meny skjer fortløpende etter sesong og tilgang. Si ifra ved booking om eventuelle allergier/restriksjoner.