Middag servert fra kl.16, onsdag til lørdag:
Matmenyen vår er alltid basert på de beste, norske råvarene, i skjønn forening med smaker fra hele verden. I tillegg til fire- og seksretter, tilbyr vi også en snackmeny, som passer perfekt om du har lyst på noen gode smakebiter. Endringer i meny skjer fortløpende etter sesong og tilgang. Si ifra ved booking om eventuelle allergier/restriksjoner.
Vi har også sesongbaserte ekstraretter:
Lørdagslunsj
Vi er også åpne for lørdagslunsj, fra kl. 12.00 (siste seating kl. 14.30). Bordbestilling anbefales!
*NB/ Vi tilbyr kun 3-retters lunsj og vår Lounge-meny mellom kl.12 og 16 på lørdager.
Bli med oss fra kl. 12 hver lørdag, for en herlig 3-retters lunsj, eller småretter fra Lounge-menyen. Livlig musikk og masse godt drikke!
Prøv vår 3-retters lunsj til kun 450,- per person. Ny meny hver lørdag! Det er også mulig å bestille fra vår loungemeny:
Vinkart
Vi har en av byens beste vinkjellere og kan love deg fantastiske kombinasjoner mellom mat og vin.
Loungemeny
I tillegg til våre 4- og 6-retters kveldsmenyer, tilbyr vi også en velsmakende loungemeny; perfekt for noen små biter til drinken.
Loungemenyen kan nytes sittende i baren eller i loungen vår. Det inkluderer retter som er perfekt til å deles.
Drikker
Tollbuas bar og vinskap byr på et vell av muligheter. Velg fra de moderne klassikerne på cocktailmenyen, et utvalg fatøl eller våre gode alkoholfrie alternativer for å starte måltidet.
Restauranten har en imponerende vinkjeller, og vi bidrar gjerne med råd om ulike stiler eller årganger.
– Hos Tollbua kan du glede deg til et godt måltid laget av kokker som brenner for faget, servert med smil og engasjement for gode opplevelser, med perfekt tilpasset drikke i glasset, forteller Henrik Dahl Jahnsen.
4-retters meny
745,-
Lettgrillet Kveite
Nýr, tindved, Aji Amarillo
(allergener: fisk, melk, egg, soya)
Tors Brød
Shiitake sopp fra Verdal, ramsløk, spekeskinke
(allergener: hvete, spelt, havre, melk)
And
Pastinakk, plomme, sansho
(allergener: melk, sulfitt)
Melkesjokolade Delice
Solbær, Daim, soft is
(allergener: melk, egg)
Tilhørende drikkepakke
695,-
Oppgradert drikkepakke
995,-
6-retters meny
945,-
Lettgrillet Kveite
Nýr, tindved, Aji Amarillo
(allergener: fisk, melk, egg, soya)
Kalvetartar «NRF»
Grønn pepper, rugpops, Høvding Sverre XO
(allergener: egg, melk, rug)
Tors Brød
Shiitake sopp fra Verdal, ramsløk, spekeskinke
(allergener: hvete, spelt, havre, melk)
Laks
Limeblad, honningmelon, jalepeño
(allergener: melk, hvete, fisk)
And
Pastinakk, plomme, sansho
(allergener: melk, sulfitt)
Melkesjokolade Delice
Solbær, Daim, soft is
(allergener: melk, egg)
Tilhørende drikkepakke
895,-
Oppgradert drikkepakke
1395,-
Julemeny
Har du ønske for juleinspirert 3–retters meny?
Langtids bakt torsk
Blomkål, erter og pepperot, soya nøttesmør med grillet sitron
Stekt Andebryst med varme krydder
Rødkål, solbær og pastinakk, Andesjy
Riskrem tilsmakt tonkabønner
Bringebær, hylleblomst og julecrunch
795 kr pr person / tilhørende vinpakke til 545,-
Aperitiff 160,- cremant eller champagne 180,-
Ekstraretter
Et sesongbasert utvalg av ekstraretter som kan legges til fire- eller seks-retters menyer. Servitøren din kan også anbefale flere drinker.
«Frosta Chips»
Løyrom, gressløk, rømme
(allergener: fisk, melk)
245,-
Kamskjell
Vin Jaune, kyllingfett, hvit asparges
(allergener: bløtdyr, melk, rug, sulfitt)
250,-
Loungemeny
Vi har en av byens beste vinkjellere – se digitalt vinkart her.
Et utvalg småretter, som kan nytes (og deles) i baren eller loungen, og til lørdagslunsj i restaurant.
«Kalix» løyrom
Dill-Pickle Frosta chips og pisket rømme
(allergener: fisk, melk)
245,-
Kamskjell
Vin Jaune, kyllingfett, hvit asparges
(allergener: bløtdyr, melk, rug, sulfitt)
250,-
Tors Brød
Smør, ristet gjær og sitron
(allergener: hvete, spelt, havre, melk)
70,-
Lettgrillet Kveite
Nýr, tindved, Aji Amarillo
(allergener: fisk, melk, egg, soya)
155,-
Kalvetartar «NRF»
Grønn pepper, rugpops, Høvding Sverre XO
(allergener: egg, melk, rug)
165,-
Spekemat
Fennikelsalami fra Ask og Coppa fra Idsøe/Ask
(allergener: egg, senna, sulfitt)
145,-
Oster
Utvalg av norsk ost
(allergens: melk)
175,-
Frosta Chips
45,-
Oliven
55,-
Drikkemeny
Øl på fat
Austmann Pils
0,4l, 4.7% abv
109,-
Austmann Hoppy Blonde
0,4l, 4.5% abv
129,-
Austmann Blanc
0,4l, 4,7% abv
135,-
Austmann Classic IPA
0,4l, 7% abv
149,-
Cocktailer
A La Louisiane
Mitchers Rye Whiskey, dry Vermouth, D.O.M. Bénédictine
189,-
Norsk Negroni
Linie Aquavit, Campari, sweet Vermouth
189,-
Hardanger Sidecar
Belvedere Vodka, Hennessey VSOP, plommesirup
189,-
Taste of Europe
Tanqueray Dry, St. Germain, eple cordial, sitron
189,-
Hibiscus Harmony
Linie Aquavit, ferskenlikør, hibiskuste
189,-
Grasshopper
Crème De Menthe, White Cacao, fløte
185,-
White Chocolate Espresso Martini
Crème de Cacao, Belvedere Vodka, fersk espresso
189,-
Pimm’s Cup
Pimm’s No.1, ginger ale, sitron
175,-
Free-Bee (alkoholfritt)
Honning, sitron, eple- & pæresider
85,-
Mineralvann / Alkoholfritt
Coca-Cola / Cola Zera / Fanta / Sprite
33cl
55,-
Ringi Aroma
Gårsdpresset eple
55,-
Eira
70cl. Rent vann tappet direkte fra kilden, med eller uten kullsyre
75,-
Tollbua’s filtrerte vann, med eller uten kullsyra, belastes med 25,- per person.
Endringer i meny skjer fortløpende etter sesong og tilgang. Si ifra ved booking om eventuelle allergier/restriksjoner.
Tilbake til toppen.