Mat&Drikke

Middag servert fra kl.16, onsdag til lørdag:

Matmenyen vår er alltid basert på de beste, norske råvarene, i skjønn forening med smaker fra hele verden. I tillegg til fire- og seksretter, tilbyr vi også en snackmeny, som passer perfekt om du har lyst på noen gode smakebiter. Endringer i meny skjer fortløpende etter sesong og tilgang. Si ifra ved booking om eventuelle allergier/restriksjoner.

Vi har også sesongbaserte ekstraretter:


Lørdagslunsj

Vi er også åpne for lørdagslunsj, fra kl. 12.00 (siste seating kl. 14.30). Bordbestilling anbefales!

*NB/ Vi tilbyr kun 3-retters lunsj og vår Lounge-meny mellom kl.12 og 16 på lørdager.

tartar dishes being eaten on a spoon at Tollbua restaurant

Bli med oss fra kl. 12 hver lørdag, for en herlig 3-retters lunsj, eller småretter fra Lounge-menyen. Livlig musikk og masse godt drikke!

Prøv vår 3-retters lunsj til kun 450,- per person. Ny meny hver lørdag! Det er også mulig å bestille fra vår loungemeny:


Vinkart

Vi har en av byens beste vinkjellere og kan love deg fantastiske kombinasjoner mellom mat og vin. 

wine glasses at Tollbua restuarant

Loungemeny

I tillegg til våre 4- og 6-retters kveldsmenyer, tilbyr vi også en velsmakende loungemeny; perfekt for noen små biter til drinken.

Loungemenyen kan nytes sittende i baren eller i loungen vår. Det inkluderer retter som er perfekt til å deles.


Drikker

Tollbuas bar og vinskap byr på et vell av muligheter. Velg fra de moderne klassikerne på cocktailmenyen, et utvalg fatøl eller våre gode alkoholfrie alternativer for å starte måltidet.

Tollbua bar and restaurant seating

Restauranten har en imponerende vinkjeller, og vi bidrar gjerne med råd om ulike stiler eller årganger.

– Hos Tollbua kan du glede deg til et godt måltid laget av kokker som brenner for faget, servert med smil og engasjement for gode opplevelser, med perfekt tilpasset drikke i glasset, forteller Henrik Dahl Jahnsen.


4-retters meny

745,-

Lettgrillet Kveite 
Nýr, tindved, Aji Amarillo

(allergener: fisk, melk, egg, soya)

Tors Brød 
Shiitake sopp fra Verdal, ramsløk, spekeskinke

(allergener: hvete, spelt, havre, melk)

And
Pastinakk, plomme, sansho

(allergener: melk, sulfitt)

Melkesjokolade Delice 
Solbær, Daim, soft is

(allergener: melk, egg)

Tilhørende drikkepakke

695,-

Oppgradert drikkepakke

995,-


6-retters meny

945,-

Lettgrillet Kveite 
Nýr, tindved, Aji Amarillo

(allergener: fisk, melk, egg, soya)

Kalvetartar «NRF» 
Grønn pepper, rugpops, Høvding Sverre XO

(allergener: egg, melk, rug)

Tors Brød 
Shiitake sopp fra Verdal, ramsløk, spekeskinke

(allergener: hvete, spelt, havre, melk)

Laks 
Limeblad, honningmelon, jalepeño

(allergener: melk, hvete, fisk)

And
Pastinakk, plomme, sansho

(allergener: melk, sulfitt)

Melkesjokolade Delice 
Solbær, Daim, soft is

(allergener: melk, egg)

Tilhørende drikkepakke

895,-

Oppgradert drikkepakke

1395,-


Julemeny

Har du ønske for juleinspirert 3–retters meny?

Langtids bakt torsk
Blomkål, erter og pepperot, soya nøttesmør med grillet sitron

Stekt Andebryst med varme krydder
Rødkål, solbær og pastinakk, Andesjy


Riskrem tilsmakt tonkabønner
Bringebær, hylleblomst og julecrunch

795 kr pr person / tilhørende vinpakke til 545,-
Aperitiff 160,- cremant eller champagne 180,-


Ekstraretter

Et sesongbasert utvalg av ekstraretter som kan legges til fire- eller seks-retters menyer. Servitøren din kan også anbefale flere drinker.

«Frosta Chips»
Løyrom, gressløk, rømme

(allergener: fisk, melk)

245,-

Kamskjell 
Vin Jaune, kyllingfett, hvit asparges

(allergener: bløtdyr, melk, rug, sulfitt)

250,-


Loungemeny

Vi har en av byens beste vinkjellere – se digitalt vinkart her.

Et utvalg småretter, som kan nytes (og deles) i baren eller loungen, og til lørdagslunsj i restaurant.

«Kalix» løyrom 
Dill-Pickle Frosta chips og pisket rømme

(allergener: fisk, melk)

245,-

Kamskjell
Vin Jaune, kyllingfett, hvit asparges

(allergener: bløtdyr, melk, rug, sulfitt)

250,-

Tors Brød
Smør, ristet gjær og sitron

(allergener: hvete, spelt, havre, melk)

70,-

Lettgrillet Kveite 
Nýr, tindved, Aji Amarillo

(allergener: fisk, melk, egg, soya)

155,-

Kalvetartar «NRF»
Grønn pepper, rugpops, Høvding Sverre XO

(allergener: egg, melk, rug)

165,-

Spekemat
Fennikelsalami fra Ask og Coppa fra Idsøe/Ask

(allergener: egg, senna, sulfitt)

145,-

Oster
Utvalg av norsk ost

(allergens: melk)

175,-

Frosta Chips

45,-

Oliven

55,-


Drikkemeny

Øl på fat

Austmann Pils

0,4l, 4.7% abv

109,-

Austmann Hoppy Blonde 

0,4l, 4.5% abv

129,-

Austmann Blanc

0,4l, 4,7% abv

135,-

Austmann Classic IPA

0,4l, 7% abv

149,-

Cocktailer

A La Louisiane

Mitchers Rye Whiskey, dry Vermouth, D.O.M. Bénédictine

189,-

Norsk Negroni

Linie Aquavit, Campari, sweet Vermouth

189,-

Hardanger Sidecar

Belvedere Vodka, Hennessey VSOP, plommesirup

189,-

Taste of Europe 

Tanqueray Dry, St. Germain, eple cordial, sitron

189,-

Hibiscus Harmony

Linie Aquavit, ferskenlikør, hibiskuste

189,-

Grasshopper

Crème De Menthe, White Cacao, fløte

185,-

White Chocolate Espresso Martini

Crème de Cacao, Belvedere Vodka, fersk espresso

189,-

Pimm’s Cup

Pimm’s No.1, ginger ale, sitron

175,-

Free-Bee (alkoholfritt)

Honning, sitron, eple- & pæresider

85,-

Mineralvann / Alkoholfritt

Coca-Cola / Cola Zera / Fanta / Sprite

33cl

55,-

Ringi Aroma

Gårsdpresset eple

55,-

Eira

70cl. Rent vann tappet direkte fra kilden, med eller uten kullsyre

75,-


Tollbua’s filtrerte vann, med eller uten kullsyra, belastes med 25,- per person.

Endringer i meny skjer fortløpende etter sesong og tilgang. Si ifra ved booking om eventuelle allergier/restriksjoner.

Tilbake til toppen.