The Grapevine – cognac

Eksklusiv cognac & cocktail middag

Torsdag 17. oktober 2024

I oktober byr Tollbua inn på en Cognac og cocktail middag med en av de fremste produsentene for Fine Champagne Cognac.

Vi serverer en 5-retters meny med høstens smaker i fokus. I glasset kan gjester forvente avstemte cocktail kreasjoner og vellagrede Eau de vie. Hovedrollen spiller eksklusiv Cognac, som er det livsverket til generasjoner av kjellermestere.

Eksklusiv Cognac & Cocktail middag
Torsdag 17. oktober kl.19
2750,-

Eksklusiv Cognac & Cocktail middag meny:

Flaket torsk, gåselever, jordskokk & cognac 1738 Sidecar
**
Oscietra Caviar & eksklusiv Cogna
**
Kamskjell, vin jaune, purre & Champagne
**
Reinsdyr, kantarell, sanchopepper & cognac VSOP cocktail
**
Grande Finale: norske oster, kjøkkenets søtsaker & cognac XO
**
Kaffe

Vi ser virkelig frem til en helt spesiell kveld på Tollbua. God mat å kombinere med noen av de mest eksklusive konjakkene i verden. Katrin Reitz-Moe fra Robert Prizelius leder oss gjennom kvelden. Velkommen!

Eksklusiv Cognac & Cocktail middag
Torsdag 17. oktober kl.19
2750,-

Vennligst gi oss beskjed hvis du har spesielle krav, inkludert allergier informasjon og om du ønsker å sitte sammen med andre gjester som har kjøpt billetter separat. Send mail til booking@tollbua-trondheim.no

The ‘Grapevine’ is the green thread which weaves together all things wine at Tollbua. Tastings, events, stories, happenings, masterclasses and winemaker’s dinners. We are privileged to work with some of the best wine professionals in the business, and we have a wine cellar which is the envy of many. Follow the Grapevine (see newsletter link below) for the latest news from Tollbua’s world of wine.

Bli en av de første til å få vite om våre nye konsepter, motta invitasjoner til spennende arrangementer og få oppskrifter og tips fra noen av de beste folka i bransjen. Om du melder deg på Matis nyhetsbrev, vil vi sende deg både informasjon og inspirasjon – rett i innboksen.

Tollbua er det første konseptet, og selve flaggskipet i Mati. Etter hvert skal vi skape flere ulike serveringssteder med hvert sitt unike konsept. Du vil få oppdateringer fra alle disse.