Middag servert fra kl.16, onsdag til lørdag:
Matmenyen vår er alltid basert på de beste, norske råvarene, i skjønn forening med smaker fra hele verden. I tillegg til fire- og seksretter, tilbyr vi også en snackmeny, som passer perfekt om du har lyst på noen gode smakebiter. Endringer i meny skjer fortløpende etter sesong og tilgang. Si ifra ved booking om eventuelle allergier/restriksjoner.
Vi har også sesongbaserte ekstraretter:
Lørdagslunsj
Vi er også åpne for lørdagslunsj, fra kl. 12.00 (siste seating kl. 14.30). Bordbestilling anbefales!
*NB/ Vi tilbyr kun 3-retters lunsj og vår Lounge-meny mellom kl.12 og 16 på lørdager.
Bli med oss fra kl. 12 hver lørdag, for en herlig 3-retters lunsj, eller småretter fra Lounge-menyen. Livlig musikk og masse godt drikke!
Prøv vår 3-retters lunsj til kun 450,- per person. Ny meny hver lørdag! Det er også mulig å bestille fra vår loungemeny:
Vinkart
Vi har en av byens beste vinkjellere og kan love deg fantastiske kombinasjoner mellom mat og vin.
Loungemeny
I tillegg til våre 4- og 6-retters kveldsmenyer, tilbyr vi også en velsmakende loungemeny; perfekt for noen små biter til drinken.
Loungemenyen kan nytes sittende i baren eller i loungen vår. Det inkluderer retter som er perfekt til å deles.
Drikker
Tollbuas bar og vinskap byr på et vell av muligheter. Velg fra de moderne klassikerne på cocktailmenyen, et utvalg fatøl eller våre gode alkoholfrie alternativer for å starte måltidet.
Restauranten har en imponerende vinkjeller, og vi bidrar gjerne med råd om ulike stiler eller årganger.
– Hos Tollbua kan du glede deg til et godt måltid laget av kokker som brenner for faget, servert med smil og engasjement for gode opplevelser, med perfekt tilpasset drikke i glasset, forteller Henrik Dahl Jahnsen.
4-retters meny
745,-
Lettgrillet Kveite
Nýr, tindved, Aji Amarillo
(allergener: fisk, melk, egg, soya)
Tors Brød
Shiitake sopp fra Verdal, ramsløk, spekeskinke
(allergener: hvete, spelt, havre, melk)
Pork Belly
Potet, sauerkraut, svinesaus med Szechuan
(allergener: melk, gluten, egg, soy, sulfitt)
Krem karamell
Vintereple, kvedete og vanilje
(allergener: melk, egg)
Tilhørende drikkepakke
695,-
Oppgradert drikkepakke
1195,-
6-retters meny
945,-
Lettgrillet Kveite
Nýr, tindved, Aji Amarillo
(allergener: fisk, melk, egg, soya)
Kalvetartar «NRF»
Grønn pepper, rugpops, Høvding Sverre XO
(allergener: egg, melk, rug)
Tors Brød
Shiitake sopp fra Verdal, ramsløk, spekeskinke
(allergener: hvete, spelt, havre, melk)
Laks
Limeblad, honningmelon, jalepeño
(allergener: melk, hvete, fisk)
Pork Belly
Potet, sauerkraut, svinesaus med Szechuan
(allergener: melk, gluten, egg, soy, sulfitt)
Krem karamell
Vintereple, kvedete og vanilje
(allergener: melk, egg)
Tilhørende drikkepakke
895,-
Oppgradert drikkepakke
1595,-
Ekstraretter
Et sesongbasert utvalg av ekstraretter som kan legges til fire- eller seks-retters menyer. Servitøren din kan også anbefale flere drinker.
«Frosta Chips»
Løyrom, gressløk, rømme
(allergener: fisk, melk)
245,-
Kamskjell
Vin Jaune, kyllingfett, hvit asparges
(allergener: bløtdyr, melk, rug, sulfitt)
295,-
Loungemeny
Vi har en av byens beste vinkjellere – se digitalt vinkart her.
Et utvalg småretter, som kan nytes (og deles) i baren eller loungen, og til lørdagslunsj i restaurant.
«Kalix» løyrom
Dill-Pickle Frosta chips og pisket rømme
(allergener: fisk, melk)
245,-
Kamskjell
Vin Jaune, kyllingfett, hvit asparges
(allergener: bløtdyr, melk, rug, sulfitt)
250,-
Tors Brød
(allergener: hvete, spelt, havre, melk)
70,-
Lettgrillet Kveite
Nýr, tindved, Aji Amarillo
(allergener: fisk, melk, egg, soya)
155,-
Kalvetartar «NRF»
Grønn pepper, rugpops, Høvding Sverre XO
(allergener: egg, melk, rug)
165,-
Spekemat
Fennikelsalami fra Ask og Coppa fra Idsøe/Ask
(allergener: egg, senna, sulfitt)
145,-
Oster
Utvalg av norsk ost
(allergens: melk)
175,-
Frosta Chips
45,-
Oliven
55,-
Drikkemeny
Øl på fat
Austmann Pils
0,4l, 4.7% abv
109,-
Austmann Hoppy Blonde
0,4l, 4.5% abv
129,-
Austmann Blanc
0,4l, 4,7% abv
135,-
Austmann Classic IPA
0,4l, 7% abv
149,-
Cocktailer
A La Louisiane
Mitchers Rye Whiskey, dry Vermouth, D.O.M. Bénédictine
189,-
Norsk Negroni
Linie Aquavit, Campari, sweet Vermouth
189,-
Hardanger Sidecar
Belvedere Vodka, Hennessey VSOP, plommesirup
189,-
Taste of Europe
Tanqueray Dry, St. Germain, eple cordial, sitron
189,-
Hibiscus Harmony
Linie Aquavit, ferskenlikør, hibiskuste
189,-
Grasshopper
Crème De Menthe, White Cacao, fløte
185,-
White Chocolate Espresso Martini
Crème de Cacao, Belvedere Vodka, fersk espresso
189,-
Pimm’s Cup
Pimm’s No.1, ginger ale, sitron
175,-
Free-Bee (alkoholfritt)
Honning, sitron, eple- & pæresider
85,-
Mineralvann / Alkoholfritt
Coca-Cola / Cola Zera / Fanta / Sprite
33cl
55,-
Ringi Aroma
Gårsdpresset eple
55,-
Eira
70cl. Rent vann tappet direkte fra kilden, med eller uten kullsyre
75,-
Tollbua’s filtrerte vann, med eller uten kullsyra, belastes med 25,- per person.
Endringer i meny skjer fortløpende etter sesong og tilgang. Si ifra ved booking om eventuelle allergier/restriksjoner.
Tilbake til toppen.