Mat&Drikke

Middag servert fra kl.16, onsdag til lørdag:

Matmenyen vår er alltid basert på de beste, norske råvarene, i skjønn forening med smaker fra hele verden. I tillegg til fire- og seksretter, tilbyr vi også en snackmeny, som passer perfekt om du har lyst på noen gode smakebiter. Endringer i meny skjer fortløpende etter sesong og tilgang. Si ifra ved booking om eventuelle allergier/restriksjoner.

Vi har også sesongbaserte ekstraretter:


Lørdagslunsj

Vi er også åpne for lørdagslunsj, fra kl. 12.00 (siste seating kl. 14.30). Bordbestilling anbefales!

*NB/ Vi tilbyr kun 3-retters lunsj og vår Lounge-meny mellom kl.12 og 16 på lørdager.

tartar dishes being eaten on a spoon at Tollbua restaurant

Bli med oss fra kl. 12 hver lørdag, for en herlig 3-retters lunsj, eller småretter fra Lounge-menyen. Livlig musikk og masse godt drikke!

Prøv vår 3-retters lunsj til kun 450,- per person. Ny meny hver lørdag! Det er også mulig å bestille fra vår loungemeny:


Vinkart

Vi har en av byens beste vinkjellere og kan love deg fantastiske kombinasjoner mellom mat og vin. 

wine glasses at Tollbua restuarant

Loungemeny

I tillegg til våre 4- og 6-retters kveldsmenyer, tilbyr vi også en velsmakende loungemeny; perfekt for noen små biter til drinken.

Loungemenyen kan nytes sittende i baren eller i loungen vår. Det inkluderer retter som er perfekt til å deles.


Drikker

Tollbuas bar og vinskap byr på et vell av muligheter. Velg fra de moderne klassikerne på cocktailmenyen, et utvalg fatøl eller våre gode alkoholfrie alternativer for å starte måltidet.

Tollbua bar and restaurant seating

Restauranten har en imponerende vinkjeller, og vi bidrar gjerne med råd om ulike stiler eller årganger.

– Hos Tollbua kan du glede deg til et godt måltid laget av kokker som brenner for faget, servert med smil og engasjement for gode opplevelser, med perfekt tilpasset drikke i glasset, forteller Henrik Dahl Jahnsen.


4-retters meny

745,-

Lettgrillet Kveite 
Nýr, tindved, Aji Amarillo

(allergener: fisk, melk, egg, soya)

Tors Brød 
Shiitake sopp fra Verdal, ramsløk, spekeskinke

(allergener: hvete, spelt, havre, melk)

Pork Belly  
Potet, sauerkraut, svinesaus med Szechuan

(allergener: melk, gluten, egg, soy, sulfitt)

Krem karamell 
Vintereple, kvedete og vanilje

(allergener: melk, egg)

Tilhørende drikkepakke

695,-

Oppgradert drikkepakke

1195,-


6-retters meny

945,-

Lettgrillet Kveite 
Nýr, tindved, Aji Amarillo

(allergener: fisk, melk, egg, soya)

Kalvetartar «NRF» 
Grønn pepper, rugpops, Høvding Sverre XO

(allergener: egg, melk, rug)

Tors Brød 
Shiitake sopp fra Verdal, ramsløk, spekeskinke

(allergener: hvete, spelt, havre, melk)

Laks 
Limeblad, honningmelon, jalepeño

(allergener: melk, hvete, fisk)

Pork Belly  
Potet, sauerkraut, svinesaus med Szechuan

(allergener: melk, gluten, egg, soy, sulfitt)

Krem karamell 
Vintereple, kvedete og vanilje

(allergener: melk, egg)

Tilhørende drikkepakke

895,-

Oppgradert drikkepakke

1595,-


Ekstraretter

Et sesongbasert utvalg av ekstraretter som kan legges til fire- eller seks-retters menyer. Servitøren din kan også anbefale flere drinker.

«Frosta Chips»
Løyrom, gressløk, rømme

(allergener: fisk, melk)

245,-

Kamskjell 
Vin Jaune, kyllingfett, hvit asparges

(allergener: bløtdyr, melk, rug, sulfitt)

295,-


Loungemeny

Vi har en av byens beste vinkjellere – se digitalt vinkart her.

Et utvalg småretter, som kan nytes (og deles) i baren eller loungen, og til lørdagslunsj i restaurant.

«Kalix» løyrom 
Dill-Pickle Frosta chips og pisket rømme

(allergener: fisk, melk)

245,-

Kamskjell
Vin Jaune, kyllingfett, hvit asparges

(allergener: bløtdyr, melk, rug, sulfitt)

250,-

Tors Brød

(allergener: hvete, spelt, havre, melk)

70,-

Lettgrillet Kveite 
Nýr, tindved, Aji Amarillo

(allergener: fisk, melk, egg, soya)

155,-

Kalvetartar «NRF»
Grønn pepper, rugpops, Høvding Sverre XO

(allergener: egg, melk, rug)

165,-

Spekemat
Fennikelsalami fra Ask og Coppa fra Idsøe/Ask

(allergener: egg, senna, sulfitt)

145,-

Oster
Utvalg av norsk ost

(allergens: melk)

175,-

Frosta Chips

45,-

Oliven

55,-


Drikkemeny

Øl på fat

Austmann Pils

0,4l, 4.7% abv

109,-

Austmann Hoppy Blonde 

0,4l, 4.5% abv

129,-

Austmann Blanc

0,4l, 4,7% abv

135,-

Austmann Classic IPA

0,4l, 7% abv

149,-

Cocktailer

A La Louisiane

Mitchers Rye Whiskey, dry Vermouth, D.O.M. Bénédictine

189,-

Norsk Negroni

Linie Aquavit, Campari, sweet Vermouth

189,-

Hardanger Sidecar

Belvedere Vodka, Hennessey VSOP, plommesirup

189,-

Taste of Europe 

Tanqueray Dry, St. Germain, eple cordial, sitron

189,-

Hibiscus Harmony

Linie Aquavit, ferskenlikør, hibiskuste

189,-

Grasshopper

Crème De Menthe, White Cacao, fløte

185,-

White Chocolate Espresso Martini

Crème de Cacao, Belvedere Vodka, fersk espresso

189,-

Pimm’s Cup

Pimm’s No.1, ginger ale, sitron

175,-

Free-Bee (alkoholfritt)

Honning, sitron, eple- & pæresider

85,-

Mineralvann / Alkoholfritt

Coca-Cola / Cola Zera / Fanta / Sprite

33cl

55,-

Ringi Aroma

Gårsdpresset eple

55,-

Eira

70cl. Rent vann tappet direkte fra kilden, med eller uten kullsyre

75,-


Tollbua’s filtrerte vann, med eller uten kullsyra, belastes med 25,- per person.

Endringer i meny skjer fortløpende etter sesong og tilgang. Si ifra ved booking om eventuelle allergier/restriksjoner.

Tilbake til toppen.