Jul på Tollbua

Hos Tollbua står mye spennende på menyen – sikre deg plass allerede nå, og gled deg til en stemningsfull feiring i Trondheims historiske tollbod.

Tollbua Christmas

Jul på Tollbua

🐟 Lutefisk på Tollbua

🎄 Julebord starter 22. oktober

🍽️ Tollbuas Julebord pakke

🍷 Vin i fokus denne julen

🎉 Afterwork / avslutningsfest / juleølsmaking

✉️ Gavekort

📕 En kopi av Christopher Davidsens kokebok, med en personlig hilsen, sammen med en middag for to

🧺 Julematkasse fra Tollbua – 19.-21. desember

Nyttårsbord 2026… new year, new opportunities!

Lutefisk

Som tradisjonen tilsier startet vi julefeiringen med lutefisk i Sørfløyen torsdag 16. oktober.

Reserver din plass allerede nå for 2026, eller bestill lutefisk som en del av årets julebord!

Visste du at det er mulig å bestille lutefisk som en del av julebordsfeiringen på Tollbua?

📧 booking@tollbua-trondheim.no
📞 9600 4070

Julebord

Det finnes knapt noe bedre i julen enn å samles rundt et godt måltid med venner, kolleger eller familie. Hos Tollbua har vi et utvalg av bord som kan ta imot mellomstore grupper, inkludert det semi-private Champagnebordet og Chef’s Table.

Grupper på 8 personer og oppover inviteres til å booke Julebord i Sørfløyen, vårt selskapslokale med et bredt utvalg av rom. Her finner du det perfekte lokalet for grupper fra 8 til 120 personer.

Dette er julebordmenyene for 2025 –

  • 3-retters julemeny: 895,- per person (se nedenfor)
  • Lutefisk (eller torsk) med to serveringer: 745,- per person
  • Klassisk julemeny med ribbe, pinnekjøtt og alt tilbehør: 745,- per person
    Serveres som delingsfat

som alltid er lokalleie inkludert i prisen!*
(*minimum 8 personer. Mindre grupper er velkomne til å bestille bord i restauranten og nyte våre sesongbaserte fire- eller seksretters menyer.)

Hele gruppen må velge samme meny. Vi tilrettelegger selvfølgelig for allergier og dietter – gi beskjed i forkant. See julebord pakke nedenfor.

Alle julebordsbestillinger gjøres direkte via bookingteamet i Sørfløyen.

📧 booking@tollbua-trondheim.no
📞 9600 4070

creme caramel on the Christmas menu at Tollbua restaurant

3 retters Julebord meny:

Hvitløksbakt Torsk
Erter, rødbeter & pepperrot
Smørsaus med sitron & roasted gjær

Stek Andebryst fra Holtegård
Pastinakk, rødkål & plomme
Kryddersjy

«Karamell Pudding»
Økologisk fløte, vanilje & tindved

895,- per person (minimum 8 personer. Mindre grupper er velkomne til å bestille bord i restauranten og nyte våre sesongbaserte fire- eller seksretters menyer)*

📧 booking@tollbua-trondheim.no
📞 9600 4070

*Menyen kan tilpasses for allergier og kostholdsrestriksjoner. Gi oss gjerne beskjed ved bestilling.

Halibut, part of the event menu in the South Wing at Tollbua, restaurant in Trondheim

Julebord pakke

✨ Denne julen gjør vi planleggingen enkel – og feiringen uforglemmelig! 

Vi har satt sammen en eksklusiv middagspakke som gir deg og dine gjester alt dere trenger for en magisk kveld på Tollbua:

  • Velkomstaperitiff ved ankomst – sprudlende Crémant eller en elegant alkoholfri variant.
  • 3-retters middag med vår signatur-julemeny, laget med sesongens råvarer og festlige smaker.
  • Vinpakke på 3 glass – nøye utvalgt for å passe perfekt til maten.
  • Nykvernet kaffe fra Pala for en varm avslutning.
  • Stille og sprudlende vann servert gjennom hele måltidet.
  • Rom utleie inkludert – nyt en festlig atmosfære skreddersydd for ditt selskap.

1850,-/person

Gjør julen enda mer dekadent, enda mer smakfull – og helt problemfri. Book Tollbuas Julebord pakke! Tilgjengelig mandag til søndag frem til 20. desember.

📧 booking@tollbua-trondheim.no
📞 9600 4070

Vin i fokus denne julen

Den mest vin-derful tiden på året! 🍷✨

Det er tiden for å være glad og fornøyd – så hvorfor ikke gjøre det med noen av de beste vinene som finnes? I år har vi ikke bare et utmerket utvalg av drikke som passer til middagen eller arrangementet ditt på Tollbua, men også en rekke strålende vinarrangementer å by på.

Og nå er det mulig å forhåndsbestille plass til flere spesielle vinarrangementer på Tollbua.

onsdag 4. februar – winemaker’s middag med Reilsing-produsent Weingut Heiligenblut.

torsdag 5. februar – Fra vinmark til vinmark / Vineyard Voyages i California, vinsmaking med Christer Berens.

onsdag 4. mars – winemaker’s middag med Champagne-produsent Bruon Paillard.

torsdag 16. april – winemaker’s middag med Rioja-produsent Cune.

onsdag 22.-fredag 24. april – Trondheim vinfest. Mer info kommer…

Vinarrangementene for 2026 er ikke lansert ennå. For å registrere din interesse og sikre deg plass, vennligst send en e-post til booking med informasjon om hvilket arrangement du ønsker å delta på og hvor mange personer dere blir.

📧 booking@tollbua-trondheim.no
📞 9600 4070

Følg vår arrangementsseksjon for nyheter om flere arrangementer. Og meld deg på vårt nyhetsbrev for å være først i køen når bord blir tilgjengelige.

Fra avslutningsfest til juleølsmaking – vi har lokalet!

Tollbua har også et bredt utvalg av muligheter for deg og ditt selskap til å nyte drikke og afterwork-stemning. Ser du etter et sted å feire en avslutningsfest? Trenger du et rom til en vorspiel eller en matbit før julebordet? Har du lyst på et vinkurs eller en opplevelse med juleølsmaking?

Se ikke lenger enn til vår koselige og stilige lounge.

Ta kontakt med bookingteamet vårt for å diskutere mulighetene.

📧 booking@tollbua-trondheim.no
📞 9600 4070

chicken served in Tollbua's lounge

Hva kan dere få i loungen?

  • Juleølsmaking: Start arrangementet med en smakfull opplevelse! Vi har satt sammen en pakke med fire lokale juleøl, som presenteres av en av våre ansatte. Serveres med våre nydelige kyllingvinger!
    295,- per person
  • Christmas Afterwork med gløgg og småkaker: Vår hjemmelagde gløgg og bakst nytes rundt juletreet. Flere drikker/snacks kan bestilles fra menyen. 
    145,- per person
  • Bestill en bøtte med øl eller en flaske bobler, kjølt og klar ved ankomst. Trekk for gardinene for privatliv om dere ønsker, len dere tilbake, sett på litt musikk og nyt starten på julefeiringen!

Ta kontakt med bookingteamet vårt for å diskutere mulighetene.

📧 booking@tollbua-trondheim.no
📞 9600 4070

Gavekort

Ønsker du å gi en opplevelse hos oss i gave til noen? I Matigruppen bruker vi digitale gavekort; enkelt for deg, og bra for miljøet. Velg det beløpet som er rett for deg, og få det levert direkte til din eller den heldige mottagers e-postadresse.

Gode opplevelser får man aldri nok av; hjertelig velkommen!

Bok- og Middagspakke

Gi matelskeren i familien en gave full av gastronomi i år!

En kopi av Christopher Davidsens kokebok, med en personlig hilsen, sammen med en middag for to. 2.400,- (fireretters meny og aperitiff inkludert)

Bok- og gavekortpakken er tilgjengelig for kjøp i restauranten*. Alternativt kan du kjøpe den på nett og bruke kommentarfeltet til å skrive hva du ønsker at Christopher skal skrive, samt avtale et tidspunkt for henting.

*Hvis Chef Davidsen ikke er i bygget, ordner vi slik at hilsenen blir skrevet ved en senere anledning, eller du kan velge ett av de signerte eksemplarene som er tilgjengelige.

Christopher Davidsen at home

Christophers Julematkasse

I år har du muligheten til å kjøpe en matkasse fra Tollbua, med en klassisk julemiddag komponert og tilberedt av Christopher Davidsen. 

Med råvarer i verdensklasse, enkle oppskrifter fra kjøkkensjefen, samt lokale juice- og vinanbefalinger fra den prisbelønte sommelieren Henrik Dahl Jahnsen – her får du alt du trenger for å imponere og begeistre gjestene dine denne julen.

Tilgjengelig for henting 19.–20. desember, levering mulig 19.–21. desember.

845,- / person

Nyttårsbord på Sørfløyen

Sent ute med å bestille julebord i år? Benytt deg av vårt nyttårsbord pakke, inkluderer:

– aperitif 
– 3-retters middag
– vinpakke (tre glass, alkoholfi tilgjengelig)
– vann (m/u kullsyre)
– kaffe fra Pala
– romutleie

1495,-/person 

Tilgjengelig fra tirsdag til fredag fra 7. janaur

Book Nyttårsbord i Sørfløyen:
📧 booking@tollbua-trondheim.no
📞 9600 4070

Sørfløyen nyttårsbordet - Tollbua

(tilbake til toppen)