Winemaker’s Dinner with Burgundy producer Bouchard, at Tollbua restaurant in Trondheim – Thursday 23rd October 2025

Winemaker’s Dinner med burgund produsent Bouchard – torsdag 23. oktober

Winemaker’s Dinner with Burgundy producer Bouchard, at Tollbua restaurant in Trondheim – Thursday 23rd October 2025

Pris: 2 995 kr per person
Inkludert i pakken: Fem-retters meny med tilhørende vinparinger
Maks 30 deltakere

Winemaker’s Dinner with Burgundy producer Bouchard, at Tollbua restaurant in Trondheim – Thursday 23rd October 2025

Om vinhuset Bouchard Père & Fils

Bouchard Père & Fils er en av Burgunds eldste og mest prestisjetunge vinprodusenter, etablert allerede i 1731. Basert i hjertet av Beaune, eier og driver de over 130 hektar vinmarker i Côte de Beaune, inkludert 12 hektar Grand Cru og 74 hektar Premier Cru. Med sin unike kombinasjon av historiske vinmarker, respekt for terroir og kompromissløs kvalitet, regnes Bouchard som et av de mest toneangivende navnene i Burgund.

Det er en eksklusiv anledning å kunne ønske et så prestisjefylt vinhus velkommen til Tollbua. Kvelden byr på et spektakulært utvalg årganger, servert sammen med en spesielt komponert fem-retters meny – en sjelden opplevelse for vinelskere i Trondheim.

Langoustines ready for Tollbua's Summer and Shellfish event

Meny og vinpakker

Kalvetartar, Alpeost, Colatura di Alci
Bourgogne Chardonnay Coteaux Des Moines 2021 / Beaune Du Château 1er Cru Blanc 2019

Sjøkreps, fermentert sitron, XO
Corton-Charlemagne Grand Cru 2018 / Corton-Charlemagne Grand Cru 2008

Piggvar, Vin Jaune, Kaviar
Meursault 1er Cru Genevrières 2021 / Chevalier-Montrachet Grand Cru Jéroboam 2017

Kylling, spisskål, trøffel
Beaune 1er Cru Grèves Vigne de l’Enfant Jésus 2010 / Beaune 1er Cru Grèves Vigne de l’Enfant Jésus 2022

Våre beste franske oster
Meursault 2009

Pris: 2 995 kr per person
Inkludert i pakken: Fem-retters meny med tilhørende vinparinger
Maks 30 deltakere

Slik booker du

Gå til siden «Eksklusive arrangementer» i bookingfanen og velg 23. oktober som dato.

Winemaker’s Dinner with Burgundy producer Bouchard, at Tollbua restaurant in Trondheim – Thursday 23rd October 2025