- Tirsdag 6. mai
- Oppstart kl 18.00
- Varighet: 3 timer
- Pris: 1.795 kr per person

Matkurs på Tollbua, med 3-retters middag
Bli med på et inspirerende 3-timers matkurs for opptil 12 personer, ledet av en av våre dyktige kokker. Sammen lager dere mat med utgangspunkt i et valgt tema, og etter kurset nyter dere en velsmakende 3-retters meny.
Matkurs 6. mai – SJØMAT
Drikke kjøpes separat, både under kurset og til middagen.
Vi tilbyr private matkurs for grupper på 8–25 personer.
Pris per deltaker (inkl. matkurs og 3-retters meny): kr 1.795,-

Her får du lære å lage sjømat med en av våre dyktige kokker. Gjester lærer spennende teknikker innen sjømat – fra å lage smakfulle kraftbaser og grille kamskjell og sjøkreps, til å mestre kremet bisque, perfekt stekt fisk og frisk, balansert ceviche.
Matkurs inkluderes en 3-retters meny. Drikke kjøpes utenom.

Blåskjellkraft
Fiskekraft
Grilla fiskebenmajones
Pannestekt kamskjell/sjøkreps
Grønnolje
Stekegrader fisk
Kveite/kamskjell ceviche
Bakt kveite/torsk/skrei
Pannestekt kveite/torsk/skrei
Skalldyrbisque
Laks/ørret/røye tartar
Tindved vinagrette

Tollbua Sjømatkurs
- Tirsdag 6. mai
- Oppstart kl 18.00
- Varighet: 3 timer
- 8-12 personer
- Pris: 1.795 kr per person
- Alle kursdeltakere får et detaljert oppskriftshefte etter matkurset.