Tollbuas Sjømatkurs

  • Tirsdag 6. mai
  • Oppstart kl 18.00
  • Varighet: 3 timer
  • Pris: 1.795 kr per person

Matkurs på Tollbua, med 3-retters middag
Bli med på et inspirerende 3-timers matkurs for opptil 12 personer, ledet av en av våre dyktige kokker. Sammen lager dere mat med utgangspunkt i et valgt tema, og etter kurset nyter dere en velsmakende 3-retters meny.

Matkurs 6. mai – SJØMAT

Drikke kjøpes separat, både under kurset og til middagen.

Vi tilbyr private matkurs for grupper på 8–25 personer.
Pris per deltaker (inkl. matkurs og 3-retters meny): kr 1.795,-

Her får du lære å lage sjømat med en av våre dyktige kokker. Gjester lærer spennende teknikker innen sjømat – fra å lage smakfulle kraftbaser og grille kamskjell og sjøkreps, til å mestre kremet bisque, perfekt stekt fisk og frisk, balansert ceviche.

Matkurs inkluderes en  3-retters meny. Drikke kjøpes utenom.

Blåskjellkraft

Fiskekraft

Grilla fiskebenmajones 

Pannestekt kamskjell/sjøkreps

Grønnolje

Stekegrader fisk

Kveite/kamskjell ceviche

Bakt kveite/torsk/skrei

Pannestekt kveite/torsk/skrei

Skalldyrbisque

Laks/ørret/røye tartar

Tindved vinagrette 

Long table set up for event with table cloth and wine glasses in Tollbua restaurant's South Wing

Tollbua Sjømatkurs

  • Tirsdag 6. mai
  • Oppstart kl 18.00
  • Varighet: 3 timer
  • 8-12 personer
  • Pris: 1.795 kr per person
  • Alle kursdeltakere får et detaljert oppskriftshefte etter matkurset.