pasta making at Tollbua

Tollbuas Pastakurs

  • Tirsdag 27. mai
  • Oppstart kl 18.00
  • Varighet: 3 timer
  • Pris: 1.795 kr per person
pasta making at Tollbua

Matkurs på Tollbua, med 3-retters middag
Bli med på et inspirerende 3-timers matkurs for opptil 12 personer, ledet av en av våre dyktige kokker. Sammen lager dere mat med utgangspunkt i et valgt tema, og etter kurset nyter dere en velsmakende 3-retters meny.

Matkurs 27. mai – PASTA

Drikke kjøpes separat, både under kurset og til middagen.

Vi tilbyr private matkurs for grupper på 8–25 personer.
Pris per deltaker (inkl. matkurs og 3-retters meny): kr 1.795,-

Her får du lære å lage pasta og pastaretter fra bunnen av med våre kokker! Kurs deltakerne får bli med på et utfyllende kokkedemo der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske sorter pasta.

Etter  kokkedemoen så får deltakerne selv lage deres egen pasta fra bunnen. Deretter vil dere bli veiledet gjennom flere klassiske pastaretter med blant annet Linguini, Gnocchi, Agnolotti og Ravioli. Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis.

Matkurs inkludres en  3-retters meny. Drikke kjøpes utenom.
(*På dette kurset har vi ikke mulighet til å tilpasse til glutenallergi)

Stekt gnocchi med romesco saus & parmesan

Agnolotti al plin ( fylt med okse ragu) servert i oksebuljong

pappardelle med kremet skalldyr, chili og lime

Linuini linguine arrabbiata

Ravioli fylt med krabbe, koriander og luftig skalldyrsaus

Cavatelli med salsiccia

Long table set up for event with table cloth and wine glasses in Tollbua restaurant's South Wing

Tollbua Pastakurs

  • Tirsdag 27. mai
  • Oppstart kl 18.00
  • Varighet: 3 timer
  • 8-12 personer
  • Pris: 1.795 kr per person
  • Alle kursdeltakere får et detaljert oppskriftshefte etter matkurset