Tollbua søker en Restaurantsjef for Sørfløyen

Har du lyst til å bli med på laget?

Tollbua er en leken gourmetbistro med lokale råvarer og smaker fra hele verden. Hos oss får du en arbeidsplass med store utviklingsmuligheter, gode ordninger for helg og ferier, konkurransedyktige betingelser og muligheten til å jobbe med de beste kollegene i bransjen.

Som en del av Matigruppen er vi forpliktet til å forbedre forholdene for ansatte i serveringsbransjen. Fordeler inkluderer:

  • En forbedret pensjonsinnskudd på 3%
  • Full fordeling av tips
  • Utvidet yrkesskadeforsikring

Vi ønsker beholde våre nøkkelpersoner over lang tid, og for rett person er det gode muligheter til etterutdanning, studieopphold og videre muligheter i konsernet.

Vi søker fagglade og lekne medarbeidere som elsker gjestene og jobben sin. Send oss en søknad, vi gleder oss til å høre fra deg!

Table setting in the South Wing at Tollbua restaurant

Restaurantsjef for Sørfløyen 

Har du ambisjonen, lidenskapen og ferdighetene til å bli med på en av de mest suksessrike restaurantåpningene i Trondheims historie? Siden åpningen i februar 2024 har Tollbua vært fullbooket hver uke og har fått strålende anmeldelser over hele landet og utover. Sørfløyen har vært en kjernekomponent i den suksessen, og har vært steder for alt fra møter og bursdager til store prestisjefylte arrangementer med internasjonale gjester. 

Sørfløyen har revolusjonert markedet for private middager i Trondheim. Med seks spesialbygde rom som imøtekommer grupper av alle størrelser, er det det foretrukne valget for grupper som setter god mat og drikke i hjertet av sine arrangementer

Tollbua trenger en erfaren hospitality-profesjonell for å ta konseptet til neste nivå. Restaurantsjefen for Sørfløyen vil ha ansvar for den daglige driften av selskapslokaler, samt gjesteanskaffelse og relasjonshåndtering. Vi ser etter en initiativrik person som er like komfortabel med å snakke med potensielle gjester som å levere arrangementer som overgår forventninger. 

Typiske arbeidsoppgaver:

  • Daglig drift av restaurantens Sørfløy; booking, varebestilling, gjestoppfølging osv.
  • Personalarbeid med ansvar for ansettelser, opplæring og vaktlister, i samarbeid med Tollbuas restaurantsjef.
  • Utvikling av Sørfløy-konseptet, inkludert markedsføringsaktiviteter gjennom flere kanaler.
  • Økonomisk ansvar med lagerstyring, varekost og varetelling osv.
  • Booking, arrangementsplanlegging og gjesteoppfølge fra A til Å.
  • Relasjonsbygging og oppfølging av bedriftskontoer, vedlikehold og utvikling av gjestedatabase
  • Deltakelse i salgsfremmende aktiviteter, inkludert forretningsnettverk, konferanser og andre markedsføringsmuligheter.
  • Bistå med daglige driften innen Sørfløyen (og restauranten), samt ved behov på kveld og/eller arrangement, i samarbeid med Sørfløyens hovmester.
  • Som en del av lederteamet vil du være en ressursperson for alle kolleger i restauranten og en stor bidragsyter til driften i alle områder.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Relevant erfaring fra lignende stillinger
  • Stor arbeidskapasitet
  • Stort engasjement for faget og gjesteopplevelser
  • Interesse for økonomi og drift
  • Erfaring med personalledelse og planleggingssystemer
  • Fleksibel og løsningsorientert
  • Fremoverlent og energisk
  • Gode medmenneskelige egenskaper
  • Kjennskap til nettsidehåndtering (WordPress)
  • Kunnskap og kompetanse med verktøy for sosiale medier er positivt (for eksempel Canva, Adobe-pakken)
  • Det er ønskelig at du behersker både norsk og engelsk

Søknader sendes til work@mati.no

wine glasses at Tollbua restuarant

Matigruppen AS er en nystiftet aktør innen mat & drikke. Med et stort hjerte for mennesker, fag og opplevelser setter vi en ny standard for restaurantdrift. Ambisjonene er like store som det er rom i mathjertene våre og vi gleder oss til at akkurat deg skal bli med oss på ferden.

Nordisk Gourmet Bistro
Trondheims gamle og ærverdige Toldbod er vårt første lokale og flaggskipet i Mati-satsingen.

Tollbua er en leken gourmetbistro med lokale råvarer og smaker fra hele verden. Maten skal være ekte og nyskapende med en tydelig kvalitetsprofil. Vi har en av byens beste vinkjellere og kan love deg fantastiske kombinasjoner mellom mat og vin. Hos oss kan du glede deg til et godt måltid laget av kokker som brenner for faget, servert med smil og engasjement, og med perfekt tilpasset drikke i glasset.

På Tollbua kan vi ta imot grupper i alle størrelser, enten dere er 5, 50 eller 150. Våre lokaler kan tilpasses de fleste arrangementer, og passer utmerket til både banketter og mingling.

Tollbua er et fullservice mat- og vinhus hvor vi serverer den maten vi elsker.

Akkurat nå har vi også åpen søknad for; oppvaskhjelper, kokker, servitører, ryddehjelper, bartender og vinkelnere.

Tollbua bar and restaurant seating