Vega Sicilia - hosts of a winemaker's dinner at Tollbua in Trondheim

The Grapevine – Vega Sicilia

Winemakers Middag, Onsdag 27. august kl.19

Vega Sicilia - hosts of a winemaker's dinner at Tollbua in Trondheim

WineNotWednesdays er tilbake! 

Bli med oss ​​onsdag 27. august på en ny Winemakers middag i Tollbuas selskapslokal, Sørfløyen. I denne anledning ønsker vi velkommen Vega Sicilia.

Dette er en sjelden mulighet til å smake noen av de beste vinene fra den spanske topprodusenten, perfekt matchet med en Tollbua-meny skreddersydd for anledningen.

Vega Sicilia regnes som juvelen i spansk vinproduksjon og er en av verdens mest prestisjefylte vinprodusenter. Med røtter tilbake til 1864, har de bygget sitt rykte på kompromissløs kvalitet, lange lagringstider og utsøkte årganger som kombinerer kraft og eleganse på mesterlig vis.

Oremus Botrytis - hosts of a winemaker's dinner at Tollbua in Trondheim

I 1993 kjøpte Álvarez-familien – eierne av det ikoniske spanske vinhuset Vega Sicilia – også Tokaj-Oremus i Ungarn.

Vega Sicilias investering i Oremus representerer en gjennomtenkt forening: Spaniens prestisje, vinfaglige disiplin og merkevarekraft kombinert med Ungarns historiske Tokaj-tradisjon og unike terroir. Resultatet? Nyskapende viner som den tørre Furmint Mandolás og verdensklasse Aszú-dessertviner som har løftet Tokaj til et nytt internasjonalt nivå.

Den 27. august samler vi disse to vinhusene og viser frem noen av de beste tørre hvitvinene og søte dessertvinene fra Ungarn, samt noen av de kraftigste rødvinene fra Spania – servert sammen med en Tollbua-meny skreddersydd for anledningen.

Etter at arrangementet ble utsolgt på rekordtid, er vi glade for å kunne annonsere at vi nå har mulighet til å frigjøre flere billetter.

For å sikre deg plass – send oss en e-post nå og bli med på et av årets store vinhøydepunkt i Trondheim. 2.495,-/person inkl. mat, vin, vann, kaffe og booking. 

📧 booking@tollbua-trondheim.no
📞 9600 4070

#WineNotWednesday

wine in a decanter at Tollbua, ready for a wine tasting course

2.495,- / person
inkl. fire retter og vinpakke, samt snacks, aperitif og vann

Champagne & snacks
Champagne og snacks

Grillet sjøkreps og konfiterte sitroner
Oremus Mandolas Furmint 2022

Liveche Kyllingbryst, kirsebær og kraftig saus (jus corsé)
Vega Sicilia Pintia 2020 / Vega Sicilia Alion 2021

Hjort, kvede og foie gras-sjy
Vega Sicilia Valbuena 2020 / Vega Sicilia Unico 2013

InterludiumVega Sicilia Unico Reserva Especial 2024 release! (vintages 2101,2011 and 2012)

Brioche, vintereple-sabayon og kardemommeis
Oremus Tokaji Aszú 3 Puttonyos 2019

The Chambre at Tolllbua's Sørfløyen, The Spouth Wing,

Grapevine

«Grapevine» er den grønne tråden som binder sammen alt som handler om vin på Tollbua – smakinger, arrangementer, historier, begivenheter, masterklasser og winemaker’s middager. Vi er privilegerte som får jobbe med noen av de beste vinfagfolkene i bransjen, og vi har en av byens beste vinsamlinger.

Følg Grapevine (se nyhetsbrev-link nedenfor) for de siste nyhetene fra Tollbuas vinverden.

Vær blant de første som får vite om våre nye konsepter, motta invitasjoner til spennende arrangementer, få oppskrifter og tips fra noen av de beste i bransjen – og mye mer!