Eksklusiv vinsmaking med produsent Domaine Faiveley (få billetter igjen!)
Onsdag 2. april 2025

Velkommen til en eksklusiv vinsmaking med den legendariske Burgund-produsenten Domaine Faiveley. Billetten inkluderer seks(!) av produsentens utsøkte viner, akkompagnert av snacks fra Tollbuas eminente kjøkken.
Vinsmaking med Domaine Faiveley
Onsdag 2. april kl. 18
995,- per person
(*få billetter igjen!)
Reservasjon via email til booking@tollbua-trondheim.no eller +47 9600 4070

For et tillegg på 595,- har du muligheten til å nyte en hovedrett og dessert etterpå:
Hovedrett: rein eller kveite
Dessert: ost eller brioche (med vintereple Sabayon, kvedete og kardemomme)
To-retters middag servert ved bord etter vinsmaking. Det er også mulig å bestille et bord og oppleve vår fire- eller seks-retters meny i restauranten.

Vin som skal serveres den 2. april:
Latricières-Chambertin Grand Cru 2022
Clos-de-Vougeot Grand Cru 2022
Chambolle-Musigny 1er Cru Les Fuées 2022
Chambolle-Musigny 1er Cru Les Charmes 2022
Gevrey-Chambertin 1er Cru Les Cazetiers 2022
Mercurey 1er Cru Le Clos du Roy La Favorite 2022

Domaine Faiveley er en anerkjent vinprodusent i Burgund, Frankrike, etablert i 1825 og basert i Nuits-Saint-Georges. Som en av de største vinmarkseierne i regionen, eier de 125 hektar vinmarker, inkludert prestisjefylte Grand Cru-lokasjoner som Chambertin-Clos de Bèze, Corton Clos des Cortons Faiveley og Bâtard-Montrachet. Siden 2005 har syvende generasjon, Erwan Faiveley, ledet domenet, med søsteren Eve som ble med i 2014. Under Erwans ledelse har Domaine Faiveley modernisert sin tilnærming, noe som har resultert i viner med større eleganse og finesse. Med en rik historie og et bredt spekter av prestisjefylte vinmarker fortsetter Domaine Faiveley å være en ledende aktør i Burgunds vinindustri, kjent for sine kvalitetsviner som reflekterer regionens unike terroir.

Domaine Faiveleys viner har fått mye oppmerksomhet i internasjonale vinmagasiner, spesielt de sist 5 årene. Blant annet Vinous med Neal Martin og Medows i Burghound har fremhevet Faiveley som en av de ypperste produsentene i Côte de Nuits, Burgund. I Norge har både Vinforum og Dagens Næringsliv omtalt Faiveley som en av de mest ettertraktede produsentene i Burgund hyppig og nå sist under lanseringen av 2022-årgangen i februar 2025.
Vinsmaking med Domaine Faiveley
Onsdag 2. april kl. 18
995,- per person
(*få billetter igjen!)
Reservasjon via email til booking@tollbua-trondheim.no eller +47 9600 4070
Svært begrenset antall, kun tilgjengelig ved forhåndsbestilling. Vennligst send en forespørsel til booking@tollbua-trondheim.no eller kontakt vår restaurantsjef direkte på +47 96004070.
Gi oss også beskjed hvis dere er en gruppe som ønsker å sitte sammen, og informer oss om eventuelle allergier.

«Grapevine» er den grønne tråden som binder sammen alt som handler om vin på Tollbua – smakinger, arrangementer, historier, begivenheter, masterklasser og winemaker’s middager. Vi er privilegerte som får jobbe med noen av de beste vinfagfolkene i bransjen, og vi har en av byens beste vinsamlinger.
Følg Grapevine (se nyhetsbrev-link nedenfor) for de siste nyhetene fra Tollbuas vinverden.
Vær blant de første som får vite om våre nye konsepter, motta invitasjoner til spennende arrangementer, få oppskrifter og tips fra noen av de beste i bransjen – og mye mer!