26. februar – 9. mars
Ski-VM returnerer til Trondheim og Trøndelag for første gang siden 1997. Den første gangen VM i de nordiske skidisiplinene ble avholdt her skapte det minner for livet for deltakerne, besøkende og trondhjemmeren.
I år er det forventet å bli enda større og bedre enn i 97, og vi ser frem til å være vertskap for mange av dere i løpet av disse ukene.
Hva du kan forvente på Tollbua
Tollbua holder åpent hver dag under Ski-VM, hvor vi tilby den beste afterski spiseopplevelsen. Vi tilbyr en spesial meny sammen med forskjellige drikke og snacksmuligheter. Noe som gjør Tollbua til det perfekte stede å varme kroppen og sjelen etter en lang dag med heiaroping i bakkene.
Bordbooking er åpnet og vi ser det fyller seg raskt opp. Det kan derfor være lurt å booke her for å sikre ditt bord.
Gruppemuligheter
I tillegg til restauranten har Tollbua også vårt store konferanseområde, Sørfløyen, med plass til inntill 300 gjester. Her kan du velge mellom gruppemuligheter som inkluderer avslappende sit-down middag for inntil 120 personer, en privat spiseopplevelse i mindre rom, kokkeklasser i Christopher Davidsens test-kjøkken med mer.
For en virkelig unik opplevelse kan du også booke en vinsmaking med Henrik Dahl Jahnsen, Food & beverage direktør, i vårt unike Chambre, hvor du sitter omringet av våre mest spesielle viner.
Tollbua har rigget til lys, dekorasjoner, lydssystem og har mulighet for en scene under hele Ski-VM så om du ønsker å ta feiringen til et nytt nivå er vi klare for å ta i mot dere! Det vil også være storskjermer i alle rom, slik at du kan følge Ski VM og se den daglige premieutdelingen.
Sørfløyen teamet på tollbua har god erfaring med å prosjektlede arrangement og vil sørge for at gruppen din får en fantastisk opplevelse.
Booking:
booking@tollbua-trondheim.no
+47 960 04 070
Mat- og drikkeopplevelser
På Tollbua kommer kvalitet alltid først. Uansett om dere er en gruppe på seks personer som kommer inn etter en lang dag i bakken, eller en gruppe på 100 som feirer en større seier. Vi serverer mat og drikke som vi er stolt av. En Nordic Gourmet Bistro, skapt av Chef Patron, Christopher Davidsen.
Christopher Davidsen er en Bocuse d’Argent (2017) og har tidligere holdt en Michelinstjerne på Speilsalen, før han lanserte Tollbua til internasjonal annerkjennelse I 2024. Restauranten ble raskt anerkjent i Michelin Guiden og har allerede i sitt første leveår avholdt mange unike prestisjefylte arrangement.
I restauranten tilbyr vi fire og seksrettersmenyer (samt noen spesielle tilpasninger for begivenheten). På Sørfløya tilbyr vi tre, fire og femrettersmenyer som kan bli tilpasset til dine spesifikasjoner. Drikkemenyer er tilbudt av fem ganger norsk mester og Michelin Guide Nordic sommelier Award vinner 2021, Henrik Dahl Jahnsen.
Aktiviteter
Vi tilbyr vinsmaking og matkurs, disse er ekstremt populære og i begrenset kapasitet så ta kontakt i god tid om dette er av interesse.
Vi samarbeider også med topp-kvalitets eventbyrå i Trondheim som kan bistå med underholdning og aktiviteter om dette skulle være ønkselig.
Booking
Ta kontakt med bookingteamet direkte for å planlegge en tilpasset pakke for din gruppe. Eller du kan booke restauranten direkte for grupper opp til 12 personer, men det er begrenset antall større bord så ta kontakt om du ikke finner det du er på utkikk etter så ser vi hva vi kan få til for deg og din gruppe.
Booking:
booking@tollbua-trondheim.no
+47 960 04 070
Finn Oss
Inngangen til Tollbua er på motsatt side av Rockheim museum. Tollbua er lokalisert i den historiske Tolboden, på kaia i Trondheim, 15 minutters gange fra Trondheim kjerne og er lett tilgjengelig med bil. Bruk ringvei 706 uten å måtte dra innom bykjernen. Det er mange parkeringsplasser både på Brattøra P-Hus og Pirbadet P-hus. Togstasjonen er noen få minutters gange fra Tollbua, det samme gjelder hurtigbåtterminalen og de fleste buss-ruter. Se her for mer informasjon.
Vi ser frem til å feire denne fantastiske begivenheten med dere her nede på Brattørkaia!