Fisketorget, Stavanger
Midt i Stavangers havn finner du Fisketorget – en livlig sjømatrestaurant og fiskebutikk kjent for sitt dynamiske «fra hav til bord»-konsept. Menyen bygges på ferske råvarer levert flere ganger daglig, og spesielt den berømte fiskesuppen har fått kultstatus blant gjestene.
Karl Erik Pallesen – kjøkkensjef, daglig leder og medeier (også medeier i Matboden Rogaland) – leder kjøkkenet med kreativitet og lidenskap. Som tidligere medlem av det norske kokkelandslaget bygger han menyer rundt dagens fangst, alltid med stor respekt for lokale råvarer og ekte håndverk.
Best av alt er at Karl Erik også er en god venn av Tollbuas kjøkkensjef og patron, Christopher Davidsen. De to kokkene er nå stolte over å kunne annonsere lanseringen av et samarbeid de har planlagt i mange måneder!

Take Over på Tollbua — torsdag 6. og fredag 7. november
Torsdag: Food & Fun
Denne kvelden byr på en helt spesiell meny, skapt eksklusivt for anledningen. Rettene er nøye komponert av Karl Erik Pallesen og teamet hans, og basert på Fisketorgets aller beste sjømat. Det blir en sjelden anledning til å oppleve Stavanger-restaurantens kreative uttrykk – servert i Tollbuas intime restaurantmiljø, kun denne ene kvelden.
Denne kvelden tar Fisketorget over hele restauranten. Det serveres kun én meny, dørene åpner kl. 18.00 og matopplevelsen starter kl. 19.00. Billettene koster 1200,- pr. person og betales på forhånd. På kvelden kan du kjøpe vinpakke i to ulike nivåer.
Fredag: Lutefiskaften
Fisketorget er kjent langt utenfor Stavanger for sin legendariske lutefisktradisjon, og nå tar de med seg sin egen fisk til Trondheim for å gjenskape opplevelsen i Sørfløyen. Gjestene kan velge mellom den klassiske serveringen eller en eksklusiv nytolkning – begge med den samme kompromissløse kvaliteten som har gjort Pallesen og Fisketorget berømte for nettopp lutefisk.
På denne kvelden tar vi i bruk de private spisesalene i Tollbuas selskapsavdeling, Sørfløyen. Book nå for å sikre plass til din gruppe. For grupper på 9 personer eller flere, ta direkte kontakt med bookingteamet.

Food & Fun Trondheim 06.11
Torsk
Erter, grønnpeppermayo, rugpops
Okse og østers
Karviar og karse
Clam chowder
Brønnkarseolje og fennikel
Rosenkildehavens brød og smør
Hyse & Lammetalg
Eple og dill
Jordskokk & Rørosrømme
Eple og dill
1200,- / person

Lutefiskaften 07.11
Lutefisk exclusive
«Sotet» Lutefisk med brent purreløk&trøffel
jordskokk i variasjon, luftig potetskum splittet med gressløkolje
Klassisk lutefisk
Lutefisk med ertestappe laget på ferske&tørkede erter, sennepssaus
bacon fra Idsøe, kokte mandelpoteter
Dessert fra Tollbua
To unike kvelder på Tollbua 🍴✨ Fisketorget fra Stavanger tar over kjøkkenet – med en eksklusiv sjømatmeny og sin berømte lutefisk!