
Tollbuas soussjef, Eli Anne Sundset, er én av fire kandidater som er finalister i Årets Kokk 2025. Eli Anne (25) er den yngste og eneste kvinnelige kandidaten i konkurransen. Hun er tidligere vinner av Årets Unge Kokk, med bred konkurranseerfaring. Nå har hun muligheten til å representere Trondheim/Trøndelag på det aller høyeste nivået.
Eli Annes middagen arrangeres på Tollbua tirsdag 20. mai, med oppstart kl. 19:00.
Gjester vil bli servert en seksretters middag samt snacks med kaviar. Menyen benytter det beste fra Trøndersk matregionen. Dette er en mulighet for støttespillere til å nyte noen av Tollbuas signaturretter og oppleve Eli Annes unike kokkekunst.
Middagen koster 1.500,- per person, hvor hele beløpet går direkte til Eli Annes kampanje.
Vinneren av Årets Kokk går videre for å representere Norge i Bocuse d’Or konkurransen, verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranse. Dette er et avgjørende øyeblikk i Eli Annes reise – en sjanse for lokalsamfunnet til å støtte henne, fremme trøndersk matkultur, og heie frem en kvinnelig representant for Norge i Bocuse.

Om Eli Anne:
Eli Anne, opprinnelig fra Leksvik, har omfattende konkurranseerfaring. Hun var tidligere commis for Håkon Solbakk under Årets Kokk 2021. Deretter støttet hun Filip August Bendi som assistent på hans suksessreise til sølv i Bocuse d’Or 2023. I 2023 konkurrerte hun selv og vant gull i Årets Unge Kokk. Hun var også med på Håvard Werklands lag som sikret suksess i Bocuse Europa 2024.
«Neste steg er å være kandidaten selv», tenkte Eli Anne etter alle disse erfaringene.
«Jeg vil vise hva jeg er laget av.»
Eli Anne har hatt en jevn stigende utvikling, og har jobbet målrettet og hardt for å komme dit hun er i dag. Nå er det hennes tid til å skinne. Hun har allerede sikret sponsorstøtte fra flere ledende aktører innen nordisk produksjon, blant annet Rossini, Blåfjell, Lerøy, Grande Sjømat, Sterling og Nortura – alle vil være representert på menyen 20. mai på Tollbua.
Eli Anne har også lansert en Spleis-kampanje, som samlet inn over 50.000 kroner i løpet av få dager. Støtt Eli Anne her: https://www.spleis.no/project/427500

Helaften med Eli Annes
• 1.500,- per person (hele beløpet går direkte til kampanjen!) + bookingavgift
• Prisen inkluderer vann /med uten kullsyre) og kaffe. Drikke kan kjøpes i tillegg på kvelden, inkludert en vinpakke satt sammen av Tollbuas femdobbelte norgesmester i vinsmaking, Henrik Dahl Jahnsen.
• Det finnes også alkoholfrie alternativer og halvpakkeløsninger for vin.
Alternativt kan du bli en supersupporter og kjøpe et VIP-bord for 8 gjester for 22.000,-. Prisen inkluderer all mat, vinpakke og champagne-aperitiff.
Tirsdag 20. mai – en unik mulighet til å støtte en fantastisk kokk, fremme trøndersk matkultur på den internasjonale arenaen, og stille seg bak en kvinnelig kandidat for Norge! Støtt Eli Annes vei til toppen av pallen i Årets Kokk!
Følg Eli Annes fremgang her: @Tollbua, @eliannesundset and @BocuseDorNorway

MENY
Caviar fra Rossini
Blinis, sort hvitløk & gressløk
Røye fra Blåfjell
Tomat, stikkelsbær, jalapeno & sesam
Laks fra Lerøy
Spelt brød, nyr & dill
Kamskjell fra Grande sjømat
Setersmør,chimichurri & selleri
Kveite fra Sterling halibut
Verbena, squash, honingmelon & fermentert sitron
Lam fra nortura
Harissa, yoghurt & brokkolini
Fløterand
Rabarbra, jordbær & bestemors frukthage