
Senk skuldrene og nyt 17. mai i selskap med god mat fra Tollbua – i komforten av ditt eget hjem! 🇳🇴✨
I år tilbyr vi en fantastisk matboks med det beste fra Tollbua catering, perfekt for 17. mai-frokosten med venner og familie.
Pakken inneholder råvarer av høy kvalitet, som hjemmelaget roastbiff, Coppa-skinke fra Tind, Skagenrøre og restaurantens egen røkelaks.
Du kan også pimpe den opp med smakfulle tillegg – alt fra våre knallgode hot wings med dip, til esker med Oscietra Gold kaviar (Christophers favoritt!).
Bestill innen 12. mai for henting den 16. mai. 🎉🍽️
Levering tilgjengelig på forespørsel (450,- avhengig av tilgjengelighet). Vi tilrettelegger ikke for allergier.

17. mai kasse innholdet blant annet:
- Tollbuas røykt laks
- «Skagenrøre» med grillet sitron & dill
- Hjemmelagd Roastbiff & vårløk majones
- Coppa skinke fra Tind
- Røkt skinke, med syltet løk
- Eggerøre med creme fraiche & gressløk
- Potetsalat med sennep, eple & vårløk
- Frisk salat
- Ost, knekkebrød & aprikos marmelade
- Surdeigsbrød, aioli og luftig smør
395,- per person (minimum 2 personer ved bestilling)
+ booking avgift
Inneholder: skalldyr, fisk, hvete, soya, rug, sesam, egg, sennep, selleri, melk, bløtdyr
Kan hentes mellom kl. 15-18 den 16. mai på Tollbua (13B Brattørkaia). Levering tilgjengelig på forespørsel (450,- avhengig av tilgjengelighet) – vennligst legg inn ønsker og detaljene dine i kommentarfeltet ved booking.
Spørsmål? Ta kontakt: booking@tollbua-trondheim.no / tel: +47 9600 4070







Du kan også pimpe den opp med smakfulle tillegg:
- Hjemmelaget karbonader med karamellisert løk. 95,- per person
- Kokte grønne norske asparges. 95,- per person
- Hot Wings med Range dipp 120,- per person
- Fløterand/«pannacotta medkrydder marinerte jordbær. 95,- per person
- 50 g Osietra gold kaviar 1250,- pr boks

Det er også fortsatt tid til å bli med oss på Tollbua selve 17. mai.
I år serverer vi en luksusutgave av vår populære tre-retters lørdagslunsj, med sesongens klassikere og unike Tollbua-detaljer som vil løfte din matopplevelse:
Ekslusiv 3-retters meny:
Grønn asparges med røkelaks, fermentert aspargessaus & ramsløk
Lam med sort hvitløk, sommerkål & rosmarin
Norsk fløterand med jordbær, hylleblomst & vanilje
17. mai tre-retters lunsj – kun 895,- per person
Inkluderer et glass Champagne ved ankomst!
