Christopher Davidsens 17. mai kasse

Christopher Davidsen at home

Senk skuldrene og nyt 17. mai i selskap med god mat fra Tollbua – i komforten av ditt eget hjem! 🇳🇴✨

I år tilbyr vi en fantastisk matboks med det beste fra Tollbua catering, perfekt for 17. mai-frokosten med venner og familie.

Pakken inneholder råvarer av høy kvalitet, som hjemmelaget roastbiff, Coppa-skinke fra TindSkagenrøre og restaurantens egen røkelaks.

Du kan også pimpe den opp med smakfulle tillegg – alt fra våre knallgode hot wings med dip, til esker med Oscietra Gold kaviar (Christophers favoritt!).

Bestill innen 12. mai for henting den 16. mai. 🎉🍽️

Levering tilgjengelig på forespørsel (450,- avhengig av tilgjengelighet). Vi tilrettelegger ikke for allergier. 

Christopher Davidsen cooking at home

17. mai kasse innholdet blant annet: 

  • Tollbuas røykt laks 
  • «Skagenrøre» med grillet sitron & dill
  •  Hjemmelagd Roastbiff & vårløk majones
  • Coppa skinke fra Tind 
  • Røkt skinke, med syltet løk
  • Eggerøre med creme fraiche & gressløk 
  • Potetsalat med sennep, eple & vårløk  
  • Frisk salat 
  • Ost, knekkebrød & aprikos marmelade
  • Surdeigsbrød, aioli og luftig smør  

395,- per person (minimum 2 personer ved bestilling) 
+ booking avgift

Inneholder: skalldyr, fisk, hvete, soya, rug, sesam, egg, sennep, selleri, melk, bløtdyr

Kan hentes mellom kl. 15-18 den 16. mai på Tollbua (13B Brattørkaia). Levering tilgjengelig på forespørsel (450,- avhengig av tilgjengelighet) – vennligst legg inn ønsker og detaljene dine i kommentarfeltet ved booking.

Spørsmål? Ta kontakt: booking@tollbua-trondheim.no / tel: +47 9600 4070

hot wings in the lounge at Tollbua

Du kan også pimpe den opp med smakfulle tillegg:

  • Hjemmelaget karbonader med karamellisert løk. 95,- per person 
  • Kokte grønne norske asparges. 95,- per person 
  • Hot Wings med Range dipp 120,- per person 
  • Fløterand/«pannacotta medkrydder marinerte jordbær. 95,- per person
  • 50 g Osietra gold kaviar 1250,- pr boks 

Osietra caviar at Tollbua

Det er også fortsatt tid til å bli med oss på Tollbua selve 17. mai.

I år serverer vi en luksusutgave av vår populære tre-retters lørdagslunsj, med sesongens klassikere og unike Tollbua-detaljer som vil løfte din matopplevelse:

Ekslusiv 3-retters meny:
Grønn asparges med røkelaks, fermentert aspargessaus & ramsløk
Lam med sort hvitløk, sommerkål & rosmarin
Norsk fløterand med jordbær, hylleblomst & vanilje

17. mai tre-retters lunsj – kun 895,- per person
Inkluderer et glass Champagne ved ankomst!