Chef’s Table 2.0

Et unikt samarbeid mellom Christopher og Henrik

Kun to kvelder! 30. april og 1. mai

Henrik Dahl Jahnsen and Christopher Davidsen

Vi samler drømmelaget igjen! I månedshiftet tilbyr vi en unik mulighet til å oppleve det beste av Christopher Davidsens verdenskjente kokkekunst, paret med Henrik Dahl Jahnsens utsøkte vinutvalg.

Chef’s Table 2.0
Onsdag 30. april og torsdag 1. mai, kl. 19
6.950,- per person, inkl. all mat og drikke
booking@tollbua-trondheim.no

Chef Christopher Davidsen presenting food to guests at a private dining event in Tollbua Restaurant

Sitt tett på det som skjer i Tollbuas private dining-rom, Chef’s Kitchen. Dette blir en gourmetkveld med råvarer av aller høyeste kvalitet, og en gjenvisitt til noen av rettene som har gitt duoen stor suksess de siste årene.

Dette blir to kveld som garantert vil skreve seg inn i historien som høydepunkter i Trondheims gastronomi. Dette vil du ikke gå glipp av!

Tor's Bead - one of the dishes on Tollbua's four- and six-course menus, served with shiitake mushroom cappuccino and white burgundy wine

Menu Chef’s Table 2.0
30. April – 2. mai

Snacks
Kongekrabbe, fennikel og verbena
Råreke, nam plah og koriander
Taittinger Comtes du Champagne 2013

Hamachi
Tomat, stikkelsbær og jalapeño
Egon Müller Riesling QBA Scharzhof 2022

«Pinnebrød»
Smør, løyrom og grillet sitron
Krug Grande Cuvée 172ème Édition

Egg fra Galåvolden gård
Grønn asparges, ramsløk og morkel
Chateau Couhins Lurton Blanc 2018

Stekte Kamskjell
Tindved, shitake og nyr
Ken Forrester The FMC 2023

Grillet sjøkreps
Eple, hylleblomst og togarashi
Aori Muscat of Spina 2023

Piggvar «sandwich»
Vin jaune, kylling fett  og hvit asparges
Remi Jobard Meursault les Narvaux 2020

Lam
Yoghurt, pasilla chili og hvitløk
Williams Selyem BA lot 56 – The Legend 2023

Creme caramell
Kvede, vanilje og økologisk fløte
Manincor Le Petit 2019

Onsdag 30. april
Torsdag 1. mai 
Kl. 19.00

6.950,- per person

Booking via booking@tollbua-trondheim.no / tel: +47 96004070

Christopher Davidsen

Christopher Davidsen 

Tollbua Chef Patron Christopher W. Davidsen er kjent for sine utrolige smaksprofiler. Han har bred erfaring fra bransjen og har konkurrert på høyeste nivå – blant annet med sølv i den prestisjetunge Bocuse d’Or, samt Michelin-stjerne som Executive Head Chef ved Speilsalen.

Henrik Dahl Jahnsen

Henrik Dahl Jahnsen 

Henrik sto sammen med Christopher på scenen under Michelin-utdelingen, som Speilsalens første Head Sommelier. Han ble også tildelt Michelins første sommelierpris i Norden. Med fem seiere i NM for vinkelnere og som nåværende president i Norsk Vinkelnerforening, er Henrik en ledende skikkelse i norsk gastronomi.

I 2024 åpnet Henrik og Christopher Tollbua til stor begeistring, og serverer i dag nordisk gourmet-bistro på kaikanten i Trondheim. Nå går de sammen igjen for å levere to påfølgende kvelder med mat og drikke på aller høyeste nivå.

Tollbua restaurant in Trondheim

Velkommen til Chef’s Table 2.0 – Tollbua Edition.

Ved Speilsalen var Henrik og Christopher pionerer for Chef’s Table konseptet. Femstjerners matopplevelse i nærkontakt med kokkene. Den ettertraktede Chef’s Table-plasseringen var en viktig del av suksessen som ga dem en Michelin-stjerne etter bare ni måneders drift.

Christopher Davidsen and Henrik Dahl Jahnsen

Her på Tollbua har de videreført den filosofien på et mer jordnært nivå. Et åpent kjøkken og uformell atmosfære, men med samme kompromissløse kvalitet på råvarer og tilberedning.

For to uforglemmelige kvelder i månedsskiftet april-mai, er du hjertelig invitert til å oppleve det beste fra to verdener: Premier Cru-kokkekunst møter vennskap, varme og rå stemning på Tollbua.

Onsdag 30. april
Torsdag 1. mai 
Kl. 19.00
Begrenset til maksimalt 18 seter per kveld.

6.950,- per person, inkl. mat og drikke

Booking via booking@tollbua-trondheim.no / tel: +47 96004070